Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

fLeSs
Válasz Krono kommentjére
2013. máj. 24. 12:52

A Parlament a május 27-28-29-i ülésnapokra ütemezte be a módosítási javaslatokról való szavazást.

Érdekes módon a törvény időközben harmadjára is kikerült az EU-hoz notifikációs eljárásra. A május 13-án beadott anyag június 10-ig van náluk függő állapotban, elvileg tehát legjobb esetben is csak június közepén szavazhat róla a Parlament.

forrás: http://www.facebook.com/Fortunaweb.hu

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2013. máj. 30. 10:54
Maxxxika
Válasz fLeSs kommentjére
2013. máj. 30. 11:34

Málta miatt csúszhat a magyar szerencsejáték szabályozás

" van egy állam Európában, aki árgus szemekkel követi az európai országok szerencsejáték piacát azért, mert neki jelentős bevétele van az európai emberek balszerencséjéből, és ezt az állapotot a lehető legtovább fent szeretné tartani; ez az ország pedig a nemzetközi szerencsejátékos liszenszeket kiadó Málta."

:D :D :D

kertitorp
Válasz netfalo kommentjére
2013. máj. 30. 12:21

Egyre érdekesebb...

Demiro
Válasz kertitorp kommentjére
2013. máj. 30. 13:19

Ezek a máltaiak olyan rosszindulatúak, pfujjj! Sosem bírtam őket. Bezzeg a Szerencsejáték Zrt. nem a balszerencsés, hanem a szerencsés emberek pártján áll! Ezért is kínál olyan szolgáltatásokat, amelyekkel mindenki csak nyer!

Barta Zsolt
Válasz Demiro kommentjére
2013. máj. 30. 13:54

Több máltai engedéllyel rendelkező terem bedőlése után sem kaptak semmilyen segítséget a játékosok a
máltai hatóságoktól. Levelekre még csak nem is válaszolnak, gyakorlatilag bármit meg lehet tenni a játékosok pénzével a jóváhagyásukkal. A PurpleLounge-nál kedden lemondták a máltai licenszt, szerdán meg bedöntötték nyugodtan a termet, ezek meg mosták kezeiket...
Évekig működtek a bedőlt termek bármiféle ellenőrzés nélkül, a játékosszámlák elkülönítése pedig a "Máltai licensz" feltétele...
Szóval mindenki nyugodt lehet, ha az adott terem, ahol játszik máltai "segítséggel" működik, mert olyan mintha semmilyen felügyeleti szerv nem állna a terem mögött.

Most meg ilyen trükkökkel hátráltatják a nemzeti szabályozásokat, hogy tovább szedhessék be az ingyenpénzt. Vicc, hogy ilyen állam az EU-n belül szabadon csinálhatja "okosban" a dolgait...

Ehhez a maffiához képest a Szerencsejáték Zrt. pitiáner zsebtolvaj bagázs.
Szóval igen, pfújjjjjj Málta!

Demiro
Válasz Barta Zsolt kommentjére
2013. máj. 30. 15:24

A máltás részt viccből írtam. A Szerencsejáték Zrt. (és a Nagy Testvér) évek óta tartó kommunikációjával azért akad némi probléma, erre próbáltam célozni. (Teljes biztonságban egy szerencsejáték szolgáltatónál sincs az ember pénze, persze vannak biztonságosabb és kevésbé biztonságos helyek.)

Nem is akarom tovább fűzni a témát, mert messze vezetne. :) És én is pitiáner zsebtolvaj bagázsnak nevezném csak őket, a nagystílű maffiózó kifejezést meg sem érdemlik. :)

Peace!

lecso10
Válasz Demiro kommentjére
2013. máj. 31. 5:29

Ezek a máltaiak olyan rosszindulatúak, pfujjj! Sosem bírtam őket. Bezzeg a Szerencsejáték Zrt. nem a balszerencsés, hanem a szerencsés emberek pártján áll! Ezért is kínál olyan szolgáltatásokat, amelyekkel mindenki csak nyer!

Mindig nagyot ámulok amikor elsétálok a helyi lottózó előtt, és hétről hétre sorban állnak(!) az emberek,h feladják a lottószelvényeket. Egyszer már nem bírtam szó nélkül és megkérdeztem egy helybéli srácot, aki épp 15 ezer forintért adott fel ötöslottót,h most ez WTF?? Mindezt egy átlag bérből élő valaki. Azt mondta,h most nagy a nyeremény, most megéri kockáztatni, növeli az esélyét stb.

Felvilágosítottam,h remélem azt tudja,h a telitalálatra 1:44millió az esélye, vagyis annyi az esélye, mint ha jönne az orosz hadsereg 44 millió katonával és neki egyedül kellene legyőznie őket. És most nem kis befektetéssel annyira megnövelte az esélyét, mintha még kapna maga mellé még 60 katonát a 44millió orosszal szemben.

ceewyl
Válasz lecso10 kommentjére
2013. máj. 31. 8:17

Mindig nagyot ámulok amikor elsétálok a helyi lottózó előtt, és hétről hétre sorban állnak(!) az emberek,h feladják a lottószelvényeket. Egyszer már nem bírtam szó nélkül és megkérdeztem egy helybéli srácot, aki épp 15 ezer forintért adott fel ötöslottót,h most ez WTF?? Mindezt egy átlag bérből élő valaki. Azt mondta,h most nagy a nyeremény, most megéri kockáztatni, növeli az esélyét stb.

Felvilágosítottam,h remélem azt tudja,h a telitalálatra 1:44millió az esélye, vagyis annyi az esélye, mint ha jönne az orosz hadsereg 44 millió katonával és neki egyedül kellene legyőznie őket. És most nem kis befektetéssel annyira megnövelte az esélyét, mintha még kapna maga mellé még 60 katonát a 44millió orosszal szemben.

1/43949268 > 0

Zoli
Válasz ceewyl kommentjére
2013. máj. 31. 8:38

az a legnagyobb röhej a lottóban, hogy a népek olyankor veszik amikor hatalmas összeg gyűlt be. 100 vagy 200 millió forint pont ugyanakkora változást hozna a derék zizegő melegítős életében, mint kétmilliárd, de ezt nehéz belátni. az etológiában ezt hívják szupernormális ingernek.

Élő ügyfélszolgálat