En fogadok veled nagyobb osszegben hogy a jelenlegi keretek kozt NEM fog linszencert folyamodni.
[RIGHT]
én is fogadok veled, hogy a PS-FTP kombó venni fog licencet. 450k dollár (=100 milla) + a mo-i játékosokból származó tiszta bevétel x %-a nekik semmi a magyar játékosok raketermelése alapján. főleg annak fényében semmi, hogy a többi kisebb terem tuti nem vesz licencet, így az onnan eljövő játékosok (egy része) szintén a PS-en kötnek majd ki profitot generálva nekik. monopol helyzetbe kerülnek itthon ezáltal, ami nekik elképesztő mód megéri. nem feltétlen utánaszámolva mondok egy durva becslést: a PS-nek a szabályozás után több lesz a profitja mo-n, mint most.[/RIGHT]
Én csak arra vagyok kíváncsi, a kormányzat miből gondolja, hogy azok a site-ok, amelyek a betarthatatlan feltételeknek nem tesznek eleget szimplán fogják magukat és kivonulnak. Egy törvény annyit ér, amit be tudnak belőle tartatni (=szart sem).
Én csak arra vagyok kíváncsi, a kormányzat miből gondolja, hogy azok a site-ok, amelyek a betarthatatlan feltételeknek nem tesznek eleget szimplán fogják magukat és kivonulnak. Egy törvény annyit ér, amit be tudnak belőle tartatni (=szart sem).
Semmivel. Az internet szolgáltatót büntetik meg 500ezer forintra negyedévenként(ha jól emlékszem), ha nem blokkolja a site-ot.
Semmivel. Az internet szolgáltatót büntetik meg 500ezer forintra negyedévenként(ha jól emlékszem), ha nem blokkolja a site-ot.
[video=youtube;GxSi0qbuxYk]http://www.youtube.com/watch?v=GxSi0qbuxYk[/video]
Egyébként ha PS venne is licencet akkor szerintetek nem hasonló lenne a helyzet mint Ps.fr-en? Magasabb fee és üthetnék egymást a honfitársak. Kétlem hogy az adót illetve a 100 milliós koncessziós díjat csak úgy lenyelnék és semmit nem fizettetnének vissza a játékosokkal. Úgy pedig már nem biztos hogy nagy biznisz lenne itt játszani, illetve ha PS is ilyenben gondolkozik alap hogy inkább bele se vágnak mert nekik se érné meg. Ugyan úgy fognak működni mint most és szarnak majd ők is a szabályozásra.