Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

zvar19
Válasz Zsipali kommentjére
2013. dec. 9. 1:11

En fogadok veled nagyobb osszegben hogy a jelenlegi keretek kozt NEM fog linszencert folyamodni.

én is fogadok veled, hogy a PS-FTP kombó venni fog licencet. 450k dollár (=100 milla) + a mo-i játékosokból származó tiszta bevétel x %-a nekik semmi a magyar játékosok raketermelése alapján. főleg annak fényében semmi, hogy a többi kisebb terem tuti nem vesz licencet, így az onnan eljövő játékosok (egy része) szintén a PS-en kötnek majd ki profitot generálva nekik. monopol helyzetbe kerülnek itthon ezáltal, ami nekik elképesztő mód megéri. nem feltétlen utánaszámolva mondok egy durva becslést: a PS-nek a szabályozás után több lesz a profitja mo-n, mint most.

cursor 10
Válasz zvar19 kommentjére
2013. dec. 9. 6:14

[RIGHT]

én is fogadok veled, hogy a PS-FTP kombó venni fog licencet. 450k dollár (=100 milla) + a mo-i játékosokból származó tiszta bevétel x %-a nekik semmi a magyar játékosok raketermelése alapján. főleg annak fényében semmi, hogy a többi kisebb terem tuti nem vesz licencet, így az onnan eljövő játékosok (egy része) szintén a PS-en kötnek majd ki profitot generálva nekik. monopol helyzetbe kerülnek itthon ezáltal, ami nekik elképesztő mód megéri. nem feltétlen utánaszámolva mondok egy durva becslést: a PS-nek a szabályozás után több lesz a profitja mo-n, mint most.
[/RIGHT]
Azért azt se felejtsük el,hogy olyan országban kellene nekik licencet venni, ahol először előírták a feltételeket, majd eltüntették a komplett iparágat. (nyerőgépek). A feltételeket nagyon rövid időn belül módosítják ( tranzakciós adó ). De úgyis hamarosan kiderül jön-e vki.

kertitorp
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 10. 10:43

Én csak arra vagyok kíváncsi, a kormányzat miből gondolja, hogy azok a site-ok, amelyek a betarthatatlan feltételeknek nem tesznek eleget szimplán fogják magukat és kivonulnak. Egy törvény annyit ér, amit be tudnak belőle tartatni (=szart sem).

AlcoholPro
Válasz kertitorp kommentjére
2013. dec. 10. 10:50

Én csak arra vagyok kíváncsi, a kormányzat miből gondolja, hogy azok a site-ok, amelyek a betarthatatlan feltételeknek nem tesznek eleget szimplán fogják magukat és kivonulnak. Egy törvény annyit ér, amit be tudnak belőle tartatni (=szart sem).

Mivel szankcionálják azokat a termeket, akik nem vonulnak ki és továbbra is elérhető lesz a szoftverük?

Sindu
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 10. 11:15

Semmivel. Az internet szolgáltatót büntetik meg 500ezer forintra negyedévenként(ha jól emlékszem), ha nem blokkolja a site-ot.

kertitorp
Válasz Sindu kommentjére
2013. dec. 10. 11:36

Semmivel. Az internet szolgáltatót büntetik meg 500ezer forintra negyedévenként(ha jól emlékszem), ha nem blokkolja a site-ot.

Egyáltalán azt föl tudják fogni, hogy ennek semmi értelme? Ha azt hiszik ez így működhet, náluk ostobább embert a Föld a hátán még nem hordott.

Maxxxika
2013. dec. 10. 11:48

[video=youtube;GxSi0qbuxYk]http://www.youtube.com/watch?v=GxSi0qbuxYk[/video]

AlcoholPro
Válasz Sindu kommentjére
2013. dec. 10. 12:33

Haha, akkor ezt a PS meg még a többiek is gond nélkül kifizetik majd a szolgáltatónak, és minden marad a régiben.

Zolido
2013. dec. 10. 12:54

Egyébként ha PS venne is licencet akkor szerintetek nem hasonló lenne a helyzet mint Ps.fr-en? Magasabb fee és üthetnék egymást a honfitársak. Kétlem hogy az adót illetve a 100 milliós koncessziós díjat csak úgy lenyelnék és semmit nem fizettetnének vissza a játékosokkal. Úgy pedig már nem biztos hogy nagy biznisz lenne itt játszani, illetve ha PS is ilyenben gondolkozik alap hogy inkább bele se vágnak mert nekik se érné meg. Ugyan úgy fognak működni mint most és szarnak majd ők is a szabályozásra.

lecso10
Válasz Sindu kommentjére
2013. dec. 10. 12:58

Nincs negyedéves megkötés. Ha a 4 legnagyobb internetszolgáltatónak kifizeti pl a ps évente a tízszeresét a bírságnak, még akkor is bőven jók. Aztán mire ezt megunja a kormány megint elmegy 1-2 év. Jövőre már a kétharmad sem olyan biztos, lesz más gondjuk is.
szóval, sztem semmi nem fog változni.

Élő ügyfélszolgálat