ott tali, én holnap indulok
de ahogy nézem ott q.va drága minden
Azért azt ne hagyjuk ki a számításból,ha a ps fizet a magyar államnak akkor majd a többi ország is rájön,hogy hó-hó itt lehet keresni 100-200 milliót.És az akkor már 5-6 milla kiadás is lehetne a ps-nek,Mondjuk lehet az lenne a legjobb ha megszűnne a szegregáció és minden országnak fizetne a ps amit a rake x % emelésével kompenzálna .Igy az állam örül a ps a pénzénél marad a játékos meg legálisan keres pénzt.Biztos lenne pár "műfaj" amit a megemelt rake-el nehéz lenne megverni de talán a visszatérő gyenge játékos állomány kompenzálna.100 millió kifizetéséhez szerintem max 1%-al kéne emelni a réket.De lehet játék tipusonként más % lenne..
ott tali, én holnap indulok
de ahogy nézem ott q.va drága minden
Azt akarják, hogy csak a ZRT nél lehessen fogadni, sehol máshol. Direkt olyan feltételeket szabtak, hogy senkinek ne keljen a linecnsz. Szabályozva van, de a feltételek elfogadhatatlanok. És nem a vicckategória 100M FT os koncessziós díj miatt.
Azt akarják, hogy csak a ZRT nél lehessen fogadni, sehol máshol. Direkt olyan feltételeket szabtak, hogy senkinek ne keljen a linecnsz. Szabályozva van, de a feltételek elfogadhatatlanok. És nem a vicckategória 100M FT os koncessziós díj miatt.
Ebben teljesen igazad van, pont ezt nem fogja hagyni az Unió, nem lehet a szabad kereskedelmet ilyen módon gátolni. Szerintem ha ez a EU tudomására jut ( a site-ok jelzik ), a kormányunkat ezért is el kezdik majd ánuszon tologatni.:)
Ebben teljesen igazad van, pont ezt nem fogja hagyni az Unió, nem lehet a szabad kereskedelmet ilyen módon gátolni. Szerintem ha ez a EU tudomására jut ( a site-ok jelzik ), a kormányunkat ezért is el kezdik majd ánuszon tologatni.:)
Minden szolgáltató blokkolni fogja az oldalakat, semmilyen érdekük nem fűződik ahhoz, hogy összevesszenek az állammal. A mikortól már érdekesebb kérdés, mivel a végrehajtási rendelet december elején jött ki, illene várni legalább márciusig.
ezek nem érvek, ezeket cáfoltam meg az előző postommal.