Nem tudom, hogy jó helyen van-e itt, de jobbat nem tudok. Vagyonosodási vizsgálatokon gondolkodtam, és az az ötletem támadt, hogy ismerőseimtől elkérném, idegenektől apróért megvenném a 10-20k+ nyerő tippmixszelvényeiket. Elég sok kellene belőle, hogy fedezze a pokeres pénzt, de arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ELMÉLETILEG megvalósítható-e, vagy ha már vizsgálat van, akkor teljesen mind1?
szerintetek ELMÉLETILEG megvalósítható-e
Nem tudom, hogy jó helyen van-e itt, de jobbat nem tudok. Vagyonosodási vizsgálatokon gondolkodtam, és az az ötletem támadt, hogy ismerőseimtől elkérném, idegenektől apróért megvenném a 10-20k+ nyerő tippmixszelvényeiket. Elég sok kellene belőle, hogy fedezze a pokeres pénzt, de arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ELMÉLETILEG megvalósítható-e, vagy ha már vizsgálat van, akkor teljesen mind1?
Keress rá erre a neten: "stabilitás megtakarítási számla"
Ezt úgy szokták csinálni,h %-ért cserébe olyan aki renben van anyagilag papíron kölcsönt ad neked, de a nav ezt csak akkor fogadja el, ha banki átutalás keretében számukra is leellenőrizhetően nyoma van.
Közhiteles formában is elfogadják, tehát pl. közjegyző előtt aláírt kölcsönadásit.
Cserébe aki "rendben" van, azt is megkapargatják ilyenkor.
Viszont a "kapargatásért" lehet jópár (10+) %-ot elkérnek, annyiért meg majdnem van jobb.
blokkolták az Interpokert? a honlap elérhetetlen... a kliens karbantartás miatt off...
tudtok valamit?
thx
nah megjavult :)