Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

L.T.
Válasz Slynzor kommentjére
2014. jan. 18. 17:35

Nem tudom, hogy jó helyen van-e itt, de jobbat nem tudok. Vagyonosodási vizsgálatokon gondolkodtam, és az az ötletem támadt, hogy ismerőseimtől elkérném, idegenektől apróért megvenném a 10-20k+ nyerő tippmixszelvényeiket. Elég sok kellene belőle, hogy fedezze a pokeres pénzt, de arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ELMÉLETILEG megvalósítható-e, vagy ha már vizsgálat van, akkor teljesen mind1?

Én is tudok,ha kell írj.Kb700

Krono
2014. jan. 18. 17:56

szerintetek ELMÉLETILEG megvalósítható-e

Sajna nem. Ez a téma sokszor előjött már, és hozzáértők mindig megcáfolták.

redoubtable
2014. jan. 18. 18:03

Nem tudom, hogy jó helyen van-e itt, de jobbat nem tudok. Vagyonosodási vizsgálatokon gondolkodtam, és az az ötletem támadt, hogy ismerőseimtől elkérném, idegenektől apróért megvenném a 10-20k+ nyerő tippmixszelvényeiket. Elég sok kellene belőle, hogy fedezze a pokeres pénzt, de arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ELMÉLETILEG megvalósítható-e, vagy ha már vizsgálat van, akkor teljesen mind1?

Én tudok neked 20M Ft ért ha kell. De szart sem érsz vele szerintem.

lecso10
2014. jan. 18. 23:47

Ezt úgy szokták csinálni,h %-ért cserébe olyan aki renben van anyagilag papíron kölcsönt ad neked, de a nav ezt csak akkor fogadja el, ha banki átutalás keretében számukra is leellenőrizhetően nyoma van.

Hz
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2014. jan. 19. 0:04

Keress rá erre a neten: "stabilitás megtakarítási számla"

10év múlva jó is lesz.

Hz
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jan. 19. 0:07

Ezt úgy szokták csinálni,h %-ért cserébe olyan aki renben van anyagilag papíron kölcsönt ad neked, de a nav ezt csak akkor fogadja el, ha banki átutalás keretében számukra is leellenőrizhetően nyoma van.

Közhiteles formában is elfogadják, tehát pl. közjegyző előtt aláírt kölcsönadásit.
Cserébe aki "rendben" van, azt is megkapargatják ilyenkor.
Viszont a "kapargatásért" lehet jópár (10+) %-ot elkérnek, annyiért meg majdnem van jobb.

lecso10
Válasz Hz kommentjére
2014. jan. 19. 9:34

Közhiteles formában is elfogadják, tehát pl. közjegyző előtt aláírt kölcsönadásit.
Cserébe aki "rendben" van, azt is megkapargatják ilyenkor.
Viszont a "kapargatásért" lehet jópár (10+) %-ot elkérnek, annyiért meg majdnem van jobb.

De ha pl aki "rendben van anyagilag" egy szlovák illető, akkor sima az ügy. :)

jézuscsöpi
Válasz netfalo kommentjére
2014. jan. 19. 13:54

blokkolták az Interpokert? a honlap elérhetetlen... a kliens karbantartás miatt off...

tudtok valamit?
thx

jézuscsöpi
Válasz jézuscsöpi kommentjére
2014. jan. 19. 13:59

nah megjavult :)

buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2014. jan. 27. 9:06
Élő ügyfélszolgálat