Az eredeti elképzelés szerint csak jan. 2-án kezdik a blokkolást, de abból se lesz semmi. Szerintem kb fél év és rendeződik a helyzet.:)
Hasonlóan áll a helyzet, mint az online pénztárgépek esetében. Jan. 1-e óta büntetni kellene minden boltot, ahol nincs, de a mai napig nem gyártottak le egy árva darabot sem ezekből a gépekből, legkésőbb március végén lehet kapni.
Hasonlóan áll a helyzet, mint az online pénztárgépek esetében. Jan. 1-e óta büntetni kellene minden boltot, ahol nincs, de a mai napig nem gyártottak le egy árva darabot sem ezekből a gépekből, legkésőbb március végén lehet kapni.
Hoppsz... Ma reggel be szerettem volna lépni a Nordicbetre, de blokkolták az accountomat, és azt az üzenetet kaptam, h ezentúl csak Svédország,Norvégia,Dánia,Finnország,Izland és Feröer-szigetek játékosai játszhatnak.
Kifizetni engedik a pénzt, de kb semmi mást nem csinálhatsz.
Más termekben volt valakinek hasonló tapasztalata?
Hoppsz... Ma reggel be szerettem volna lépni a Nordicbetre, de blokkolták az accountomat, és azt az üzenetet kaptam, h ezentúl csak Svédország,Norvégia,Dánia,Finnország,Izland és Feröer-szigetek játékosai játszhatnak.
Kifizetni engedik a pénzt, de kb semmi mást nem csinálhatsz.
Más termekben volt valakinek hasonló tapasztalata?
Microgaming. De pl Stan James simán beengedett...
A Nordicbetes problémádat miért ide írtad? Semmi köze a magyar szabályozáshoz. A Nordicbet most már tényleg csak Nordic (északi) lesz. Ennyi.
Tóth Richard:
A hír igaz, jelenleg nem vagyok a Team Pokerstars tagja, a jelenleg fennálló hazai jogi háttérnek köszönhetően. Amíg nincs licensz, nincs magyar büdzsé sem, ezáltal nincs Team Pro se sajnos.
Elmaradt a világvége?
Kifizetés
Nektek enged withdrawal-t a fulltiltről skrillre? Nekem azt írja, hogy ez a funkció az ön számára nem elérhető jelenleg. A befizetés perze jó és játszani is enged. Az előző kifizetésemet is szó nélkül visszadobták, mostmár a kifizetésre sem tudok rámenni...
A PS-re sem enged áttenni pénzt, a 888ról viszont működik a kifizetés.
Valakinek hasonló problem?