Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

buckaroo
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 3. 18:10

Az eredeti elképzelés szerint csak jan. 2-án kezdik a blokkolást, de abból se lesz semmi. Szerintem kb fél év és rendeződik a helyzet.:)

Amíg szerencsétlen k.info-t nem képesek blokkolni, hogy tudnának bármi mást???

kertitorp
Válasz netfalo kommentjére
2014. jan. 3. 18:25

Hasonlóan áll a helyzet, mint az online pénztárgépek esetében. Jan. 1-e óta büntetni kellene minden boltot, ahol nincs, de a mai napig nem gyártottak le egy árva darabot sem ezekből a gépekből, legkésőbb március végén lehet kapni.

buckaroo
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 3. 18:29

Hasonlóan áll a helyzet, mint az online pénztárgépek esetében. Jan. 1-e óta büntetni kellene minden boltot, ahol nincs, de a mai napig nem gyártottak le egy árva darabot sem ezekből a gépekből, legkésőbb március végén lehet kapni.

Ez nem igaz mert már 10 műűködik... :D

ernoBM
2014. jan. 5. 10:17

Hoppsz... Ma reggel be szerettem volna lépni a Nordicbetre, de blokkolták az accountomat, és azt az üzenetet kaptam, h ezentúl csak Svédország,Norvégia,Dánia,Finnország,Izland és Feröer-szigetek játékosai játszhatnak.
Kifizetni engedik a pénzt, de kb semmi mást nem csinálhatsz.
Más termekben volt valakinek hasonló tapasztalata?

fejes1988
Válasz ernoBM kommentjére
2014. jan. 5. 10:47

Hoppsz... Ma reggel be szerettem volna lépni a Nordicbetre, de blokkolták az accountomat, és azt az üzenetet kaptam, h ezentúl csak Svédország,Norvégia,Dánia,Finnország,Izland és Feröer-szigetek játékosai játszhatnak.
Kifizetni engedik a pénzt, de kb semmi mást nem csinálhatsz.
Más termekben volt valakinek hasonló tapasztalata?

ez melyik networkhoz tartozik perpill?

ja közben látom, microgaming...ez nem jó hír! Unibet is hamarosan kiválik majd, és saját hálózatot képvisel. Lehet köze van ehhez...

ernoBM
2014. jan. 5. 10:49

Microgaming. De pl Stan James simán beengedett...

Feriboyslimshady
2014. jan. 5. 11:01

A Nordicbetes problémádat miért ide írtad? Semmi köze a magyar szabályozáshoz. A Nordicbet most már tényleg csak Nordic (északi) lesz. Ennyi.

junkies330
2014. jan. 6. 19:50

Tóth Richard:
A hír igaz, jelenleg nem vagyok a Team Pokerstars tagja, a jelenleg fennálló hazai jogi háttérnek köszönhetően. Amíg nincs licensz, nincs magyar büdzsé sem, ezáltal nincs Team Pro se sajnos.

jak1
Válasz Sindu kommentjére
2014. jan. 6. 20:10

Elmaradt a világvége?

2012-ben volt. Nem volt valami nagy szám.

julia_contador
Válasz jak1 kommentjére
2014. jan. 7. 12:57

Kifizetés

Nektek enged withdrawal-t a fulltiltről skrillre? Nekem azt írja, hogy ez a funkció az ön számára nem elérhető jelenleg. A befizetés perze jó és játszani is enged. Az előző kifizetésemet is szó nélkül visszadobták, mostmár a kifizetésre sem tudok rámenni...
A PS-re sem enged áttenni pénzt, a 888ról viszont működik a kifizetés.

Valakinek hasonló problem?

Élő ügyfélszolgálat