Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

BT86
Válasz netfalo kommentjére
2014. jún. 19. 20:43
rockett
Válasz BT86 kommentjére
2014. jún. 19. 20:51

Online fogadóirodát blokkolt a NAV

Nálam működik az oldal és a parlamentben épp arról beszéltek az ellenzékiek, hogy a kormány nem is tudja blokkolni az oldalakat. Most akkor dafuq? :D

zagato
2014. jún. 19. 20:55

Na mintha lenne ilyen oldal :o :D

BT86
Válasz rockett kommentjére
2014. jún. 19. 20:56

Nálam működik az oldal és a parlamentben épp arról beszéltek az ellenzékiek, hogy a kormány nem is tudja blokkolni az oldalakat. Most akkor dafuq? :D

Láttam én is, hogy megy az oldal. De mégiscsak megbízható oldal hozta le, gondoltam hátha vki többet tud.

ellenseg
Válasz rockett kommentjére
2014. jún. 19. 21:01

Azért technikailag kell egy kis idő, mire a szolgáltató blokkolja az oldalt (már, ha hajlandó rá). Az más kérdés, hogy végrehajtási rendelet továbbra sincs, a törvényt is most farigcsálják, nem szép dolog most blokkolni.

rockett
Válasz BT86 kommentjére
2014. jún. 19. 21:10

Láttam én is, hogy megy az oldal. De mégiscsak megbízható oldal hozta le, gondoltam hátha vki többet tud.

Hírek és szórakozás - Hir24

Megvan. Videók résznél van az adás, 6. perctől a ránk vonatkozó rész. eszerint 15 nap múlva lép életbe a blokkolás. Addig pedig úgy néz ki, hogy a törvénymódosítást is elfogadják hozzá.

BennyGothiv
2014. jún. 19. 21:12

6 perctől lap alján híradó
Hírek és szórakozás - Hir24

15 napot mondanak blokkolásig

kertitorp
2014. jún. 19. 23:08

Miért pont a bet at home, és miért csak ez az egy? A többi legálisan működik?

BennyGothiv
2014. jún. 19. 23:20

Gondolom ráböktek 1re ,hátha ösztönzi a többit.

Az biztosan nem véletlen ,h egy napon történt a módosító javaslat megszavazásával.
Azt érdemes lenne tudni,h a terem erre ,hogyan reagál,nem tudom partner e ,de a szerkesztőség faggathatná őket,player supp. biztos csak egy sablont adna.

BT86
2014. jún. 20. 0:20

Lehet azért mert a vb bónusz miatt a legtöbben itt játszanak most.

Élő ügyfélszolgálat