Matt Coburn
Válasz lecso10 kommentjére
2014. ápr. 12. 21:37
Kik? Hol?
Pokerstars kijelentette, hogy nem fizet koncessziós díjat? Ez most egy átmeneti időszak, lehetséges hogy még csiszolnak a díjak mértékén, biztos hogy jelenleg nem felelnek meg a kliensek a törvényi feltételeknek, de ez olyasmi mint a pénztárgépes sztori, hoztak egy hülye törvényt amit határidőre senki nem tudott betartani és akkor nem vették figyelembe, de ettől még nem csődölt be a boltszakma. Teremtettek egy jogszerűtlen környezetet, de úgy van kezelve mintha jogszerű lenne.
lecso10
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. ápr. 12. 22:07
Pokerstars kijelentette, hogy nem fizet koncessziós díjat? Ez most egy átmeneti időszak, lehetséges hogy még csiszolnak a díjak mértékén, biztos hogy jelenleg nem felelnek meg a kliensek a törvényi feltételeknek, de ez olyasmi mint a pénztárgépes sztori, hoztak egy hülye törvényt amit határidőre senki nem tudott betartani és akkor nem vették figyelembe, de ettől még nem csődölt be a boltszakma. Teremtettek egy jogszerűtlen környezetet, de úgy van kezelve mintha jogszerű lenne.
Jelenleg az van,hogy ha rádszáll a nav, akkor ezért megbüntetnek, és ha nem értesz egyet, akkor mehetsz a bíróságra.
Matt Coburn
Válasz lecso10 kommentjére
2014. ápr. 13. 0:36
Jelenleg az van,hogy ha rádszáll a nav, akkor ezért megbüntetnek, és ha nem értesz egyet, akkor mehetsz a bíróságra.
Minek csinálnak egy ilyen törvényt ha a NAV-nak van benne kiskapu? Menjenek a fenébe. Azért arra kiváncsi vagyok, hogy aki pókeresként bíróságra ment, azzal mi lett.
kertitorp
Válasz netfalo kommentjére
2014. ápr. 13. 11:01
Idén majd csak rendeződik ez a kérdés, főleg ha az állam adóbevételt is akar.
van Gerwen
Válasz kertitorp kommentjére
2014. máj. 15. 1:22
Krejdül
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. máj. 15. 2:16
http://kepfeltoltes.hu/140515/albin_lal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
LOL mit találtam. Ezt vajon egy pro vagy egy hal írhatta?
Nekem eléggé hogyismondjam félrevezető a mailcímem, és ez a csóka már megtalált engem is az ügyes bajos dolgaival.
Nekem csak egy Moldova idézet jut eszembe: "A legnagyobb gond az, mikor a hülyeség szorgalommal párosul." :)
Borsodpro
Válasz Krejdül kommentjére
2014. máj. 15. 2:23
ez a csóka már megtalált engem is az ügyes bajos dolgaival.
:)
mivel kapcsolatban keresett a ember? csak nem azt gondolta te vagy a veziiir?
Krejdül
Válasz netfalo kommentjére
2014. máj. 15. 2:25
Ha jól emlékszem valami deviza hitelével kapcsolatban akart igazságot tenni, special feature-ként a kapitalista kizsákmányolók tömlöcbe zárását kérte. :)
ivanesz
Válasz Krejdül kommentjére
2014. jún. 13. 11:41