Küldtem nekik egy emailt a témával kapcsolatban. Megkértem őket hogy vázolják hogy Magyarországról szerintük mennyiben van veszélyben a játéklehetőség. Szerintem semennyire csak lecso baszki felidegesítettél, miattad külön írtam nekik. :-D
Küldtem nekik egy emailt a témával kapcsolatban. Megkértem őket hogy vázolják hogy Magyarországról szerintük mennyiben van veszélyben a játéklehetőség. Szerintem semennyire csak lecso baszki felidegesítettél, miattad külön írtam nekik. :-D
Én úgy értettem,hogy Júliusban jönnek a nagyobb termek és megvásárolják a licenszt! ;) Ezek a szabályok eléggé kedvezőek, 100%,hogy legalizálják majd magukat.
Ja jó!
Közben meg is jött a kis sablonlevelük a témában. Nyilván sokan érdeklődnek hogy most mi a retek van, ez a sztenderd válaszuk.
Köszönjük levelét.
Nincs változás a magyarországi jogi helyzettel kapcsolatban, és továbbra is követjük az események alakulását. Amint megismerjük az új törvény pontos részleteit és hogy hogyan érvényes ez ránk a szabályozáson és engedélyeken keresztül, ismertetni fogjuk a magyar játékosokkal, ha ez bármilyen számottevő változással jár számukra.
A PokerStars az online póker szabályozásának híve. Támogatjuk a megfontolt szabályozás bevezetését a világ minden táján, és igyekszünk elsőként jelentkezni, ha az engedélyek elérhetővé válnak.
Bárhogyan is alakul a jövőben ez a helyzet, biztosíthatjuk, hogy pénze biztonságban van nálunk és az bármikor hozzáférhető lesz az ön számára, amennyiben azt szeretné kifizetni.
Érdemben a törvény életbe lépése után, júli elején tudnak majd nyilatkozni, de szerintem a PS utána 1-2 héten belül legalizálja magát.
Mikor szavaznak? Még mindig csak képviselői hozzászólások vannak.
Mikor szavaznak? Még mindig csak képviselői hozzászólások vannak.
este tízkor élő parlamenti közvetítést nézek, miközben megy a focivébé :)
A koncesszió áfáját gyorsan lezavarták.
Érdemi vita nincs, csak személyeskednek, egymást "anyázzák"
Nem hagytok ki sokat.