Tudtommal nem az NMHH blokkol, hanem a szolgáltatók.
Amúgy meg szerintem amíg a pées egyedül lesz kishazánkban, semmi promót/egyebet nem fog nyomni: minek? monopólium. Inkább duplájára fogja emelni a magyaroknak a fee-t :D
A betclick régebben nem volt magyarul is elérhető? Mert nekem úgy rémlik, de ma csak az angol oldalt adja be akkor is ha a magyart írom be.
Tegyük fel a PS fizet az államnak. Innentől kezdve ha náluk játszok, akkor ugye ők fizetik az adót és nekem pedig nem kell fizetni a nyeremény után adót (ha jól emléxem akkor erről szólt az egy évvel ezelőtt készült törvény), én csak emiatt vártam, hogy életbe lépjen. Jól gondolom?
Ha jól gondolom akkor: az adóbevallásban ettől függetlenül fel kell tüntetnem, hogy nyereményből származik nem adóköteles bevételem vagy sem?
Tegyük fel a PS fizet az államnak. Innentől kezdve ha náluk játszok, akkor ugye ők fizetik az adót és nekem pedig nem kell fizetni a nyeremény után adót (ha jól emléxem akkor erről szólt az egy évvel ezelőtt készült törvény), én csak emiatt vártam, hogy életbe lépjen. Jól gondolom?
Ha jól gondolom akkor: az adóbevallásban ettől függetlenül fel kell tüntetnem, hogy nyereményből származik nem adóköteles bevételem vagy sem?
888 Poker, tessék licenszet venni.:)
OK, tehát akkor majd kiderül. :D
Ez, hogy csak bankszámlára kérhetek ki pénzt benne van a törvényben?
OK, tehát akkor majd kiderül. :D
Ez, hogy csak bankszámlára kérhetek ki pénzt benne van a törvényben?
gondolom hamar belerakják, mert elég könnyű lenne pénzt mosni :)de akkor ezexerint még nincs benne... :) :confused: örülnék, ha végre lezárulna ez a hercehurca, már 1 évvel ezelőtt is azt hittem, hogy végre lehet tudni mire számítsunk, aztán nem történt semmi.