ellenseg
Válasz fLeSs kommentjére
2014. júl. 4. 21:13
OK, tehát akkor majd kiderül. :D
Ez, hogy csak bankszámlára kérhetek ki pénzt benne van a törvényben?
Nincs, de gyakorlatilag minden szabályozott piac így működik, kifelé csak számlára utalnak. Egyébként a törvénynek lesz majd végrehajtási rendelete, a gyakorlati kérdéseket az fogja rendezni.
A nyereményigazolásban nem igazán hiszek, nem játszom ott, de meglepődnék, ha pl. a ps.fr adna valakinek ilyet. A számládra kapod a pénzt, onnantól a te dolgod, hogy magyarázod.
Carragher_x
Válasz ellenseg kommentjére
2014. júl. 4. 21:21
A nyereményigazolásban nem igazán hiszek, nem játszom ott, de meglepődnék, ha pl. a ps.fr adna valakinek ilyet. A számládra kapod a pénzt, onnantól a te dolgod, hogy magyarázod.
Ez nem hit kérdése szerencsére :D Egyébként mivel így a szerencsejáték törvény hatálya alá kerül a legális online szerencsejáték, így ezt nem is kell külön törvényben rögzíteni, mivel a hatályos szjtörvényben világosan benne van, hogy 2 millió felett a szervező a játékos kérésére köteles nyereményigazolást kiállítani.
hahota1993
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 4. 21:44
A fortunawin oldala érdekes ír ki már most, lehet check-olni, júl. 10-én indul újra
Feriboyslimshady
Válasz hahota1993 kommentjére
2014. júl. 4. 22:33
A fortunawin oldala érdekes ír ki már most, lehet check-olni, júl. 10-én indul újra
Semmi érdekeset nem ír ki, csak annyit hogy nem tervezett karbantartás van júl 10-ig. Külföldi proxyval is ugyanez van.
ellenseg
Válasz Carragher_x kommentjére
2014. júl. 5. 10:20
Ez nem hit kérdése szerencsére :D Egyébként mivel így a szerencsejáték törvény hatálya alá kerül a legális online szerencsejáték, így ezt nem is kell külön törvényben rögzíteni, mivel a hatályos szjtörvényben világosan benne van, hogy 2 millió felett a szervező a játékos kérésére köteles nyereményigazolást kiállítani.
És hogy értelmezed pókerben a 2 millió forintot? Ha vki NL100-on játszik, és egy partiban sose nyer többet 60k-nál, akkor annak nem kell adni? Ha havonta 100k-t pókerezik össze, akkor elég 20 hónap után adni? És addig mi van? A törvényt nyilván nem erre találták ki, vhol rendezni kell ezt a kérdést (mégpedig sokkal egyszerűbben).
Ennél engem sokkal jobban érdekelne, kér-e vmelyik terem engedélyt, és ha kap, hogy változik a rakeback.
hwd
2014. júl. 5. 10:33
Amit kiutalsz az a nyeremény, ne aggódj nem kell majd hitelesített HM graphokat mutogatni a NAV-osoknak.
ivanesz
Válasz hwd kommentjére
2014. júl. 5. 11:20
Sempronius
Válasz ivanesz kommentjére
2014. júl. 5. 11:37
kry
Válasz ivanesz kommentjére
2014. júl. 5. 12:40
WINAMAXDONK
2014. júl. 5. 12:44
Ivan tesó nem is tudom miért nem lepődök meg h a DK honlapján szörfölgetsz . Te vén csibész:)