Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

feketepont
Válasz OldRknight kommentjére
2014. júl. 11. 15:24

Ennyit arról, hogy a külföldi cégeket mennyire fogja érdekelni a magyar blokkolás:

hu.betclic.com most már hu.betclic.biz :))

ivanesz
Válasz feketepont kommentjére
2014. júl. 11. 17:58

Kedves gábor!

Ahogy talán már tudja, a magyar hatóságok a jövőben blokkolhatnak bizonyos szerencsejáték-honlapokat. Amennyiben nem tudja elérni a számláját, hogy kezelje az ott rendelkezésre álló összeget az egyenlegéből, kérjük, lépjen be a www.betclic.biz oldalon.

Amint azt látni fogja, a magyar nyelvi opció már csak korlátozott ideig lesz elérhető a honlapjainkon.

Felhívjuk figyelmét, hogy a pénze biztonságban van nálunk, és miközben fontos számunkra az Ön európai fogyasztói jogainak a tiszteletben tartása, elkötelezetten tudomásul vesszük a magyar hatóságok szabályozással kapcsolatos döntéseit.
Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük, keressen minket a support@betclic.com címen.

Üdvözlettel,

Betclic

junkisa
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 11. 18:17

és engednek tovább fogadni is, vagy csak az egyenleghez férünk hozzá?

junkisa
2014. júl. 11. 18:22

egyébként a betathome és betclic oldala nagyon nem akar betöltödni :(

illetve amikor kiadták a hirdetménybe direkt letöltöttem a betathome klienst hogy azzal lesz e valami...hát a login felület itt sem töltödik be:Ez a lap nem megjeleníthető... ez már azért para

vargepard
Válasz junkisa kommentjére
2014. júl. 11. 19:32

és engednek tovább fogadni is, vagy csak az egyenleghez férünk hozzá?

Engedne persze új +++++, erre nem vonatkozik ez a tiltás. Ezt a címet akkor tudja blokkolni, ha erről lesz új módosítás.

Feriboyslimshady
2014. júl. 11. 20:27

Működik a blokkolás, betclic és betathome nem jön be nálam!!! (digi)
http://www.szf.hu/Files/blokk.html

vargepard
2014. júl. 11. 20:36

T-com, Digi és a UPC is blokkolt, nekem Invitel van azon a com is jön.

vargepard
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2014. júl. 11. 20:42

Működik a blokkolás, betclic és betathome nem jön be nálam!!! (digi)
http://www.szf.hu/Files/blokk.html

Nekem erre üres oldalt mutat.

Mobile80
Válasz vargepard kommentjére
2014. júl. 11. 20:46

„A szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Szjtv.) 36/G. § (1) bekezdése szerint az állami adóhatóság elrendeli az ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét (internetes blokkolás) annak az elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adatnak (a gyakorlatban: internetes honlap), amelynek hozzáférhetővé tétele vagy közzététele tiltott szerencsejáték-szervezést valósít meg. Az Szjtv. 36/J. § értelmében az állami adóhatóság a jogkövető magatartás elősegítése és a játékosok tájékoztatása érdekében honlapján az internetes blokkolás intézkedés végrehajtásának időtartama alatt közzéteszi a jogerős ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésével érintett honlap elnevezését.

A jogerős, végrehajtható internetes blokkolással érintett honlapok elnevezése a következő:”

Honlap Elnevezése
90 napos ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel végrehajtásának kezdő időpontja
betclic.com
2014.07.11.
bet-at-home.com
2014.07.11.

Feriboyslimshady
Válasz vargepard kommentjére
2014. júl. 11. 20:54

próbálj egy CTRL+F5 -öt

Élő ügyfélszolgálat