Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

vargepard
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 11. 20:58

Mind1 a lényeg, hogy kint van akkor is, ha én nem látom (:

junkisa
2014. júl. 11. 21:01

sajnos így a betathome póker kliensét is buktuk mert a login felületét nem tölti be
kis magyar fekete péntek, félő hogy jön egy lavina

GStealer
2014. júl. 11. 21:08

PR-Telecom úgy tűnik szintén blokkolt. Bízzunk abban, hogy csak az elsődlegesen sportfogadási oldalakra fognak mozdulni...

kertitorp
2014. júl. 11. 21:57

Invitel behozza a bet at home oldalát.

Feriboyslimshady
2014. júl. 11. 23:27

TOR-ral is sikeresen elértem az oldalakat. Nem kell mást tenni, mint letölteni a TOR böngészőt innen Ez egy mókolt firefox. Bár én belépésre inkább VPN-t használnék.

hahota1993
2014. júl. 12. 0:19

Digi-n blokkolva van a bet-at-home , de megnéztem a mobilteón bejön az oldal(TELENOR) és be tudtam lépni így ki is vettem a kis pénzemet. Inkább legyen nálam.

BT86
2014. júl. 12. 2:41

Chrome + zenmate-el tökéletesen működik. Mivel ez egy kiegészítője a chrome-nak valószínűleg a legegyszerűbb és legbiztonságosabb belépési mód.

junkisa
2014. júl. 12. 4:02

Es a poker kliensbe hogy lepjunk be ha login felulet nem toltodik be az oldal tiltasa veget?

OldRknight
Válasz junkisa kommentjére
2014. júl. 12. 4:11

Ez jön be a betclick.com-on:

[CENTER]TÁJÉKOZTATÁS[/CENTER]

Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 1858447690 számú határozatával, 90 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése.

Sword84
Válasz OldRknight kommentjére
2014. júl. 12. 7:42

Használjatok proxy szervert :) És minden bejön :)

https://www.youtube.com/watch?v=OnwVpVwwUWo

https://www.youtube.com/watch?v=oGhQ9myoCH8

Proxy Servers - Page 1 of 12

Lehetőleg olyan országét válasszátok, ahol nem blokkolják a licensz nélküli oldalakat :)

Élő ügyfélszolgálat