Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Matt Coburn
Válasz netfalo kommentjére
2014. okt. 21. 23:47

Na srácok, internetadó. Tuti lesz, azt kétlem hogy 150 forint marad mert akkor kábé bezár az internet Magyarországon, illetve valszeg az EU elkaszálja mert tönkreteszik vele a szolgáltatókat is. Mindenesetre jó lenne tudni, hogy a pókerklienst használva vajon mennyi az adatforgalom óránként.

peraspera
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. okt. 22. 0:48

elhanyagolható mértékű

Matt Coburn
Válasz peraspera kommentjére
2014. okt. 22. 12:32

Le kellene mérni. Asszem letöltök valami szoftvert és megnézem hogy 1 session alatt ha kizárólag csak a kliens fut, akkor mennyi az adatforgalom. Sok kicsi sokra megy ugye.

gabi1976
2014. okt. 24. 20:45
chnpro
2014. okt. 24. 21:39

Srácok nekem lép be a starsba.. internet connectivity error :S és a webolal se megy :S

lecso10
Válasz chnpro kommentjére
2014. okt. 24. 21:57

Srácok nekem lép be a starsba.. internet connectivity error :S és a webolal se megy :S

Nálad lehet valami gond. Itt megy.

ivanesz
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 24. 22:09

Nálam se töltött be a kliens (invitel) mobilnettel beengedett.

Most már jó az invitellel is.

polevaulter
2014. okt. 26. 1:05

William Hill weboldala elérhetetlen.

NitroHUN
2014. okt. 26. 10:11

Le kellene mérni. Asszem letöltök valami szoftvert és megnézem hogy 1 session alatt ha kizárólag csak a kliens fut, akkor mennyi az adatforgalom. Sok kicsi sokra megy ugye.

Ha WizardOfAahs vagy, és 24 asztalozol napi 10 órában, akkor előfordulhat, hogy akár havi fél gigát is megeszik az adatforgalom.

paigehun
2014. okt. 26. 14:25

Egy kis szösszenet a Tippmixproról:
Nem akarják visszaadni a Paks-Videotonra tett tétemet. Az nem érdekli őket, hogy ilyen meccset nem rendeztek a fordulóban és a pályacsere előtt fogadtam. LOL.

Élő ügyfélszolgálat