Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Matt Coburn
Válasz zend kommentjére
2014. okt. 30. 22:11

Van egy olyan okosság is a módosításban hogy a koncesszió jogosultja,jelen esetben Vajna bácsi meg a másik mutyista továbbadhatja az online koncessziót harmadik személynek.Tehát továbbadhatja mondjuk valamelyik online cégcsoportnak a koncessziót zsíros felárral,amiből valamennyit lejattol az elvtársaknak és úgy keres egy vagon lóvét hogy közben gyakorlatilag csak vakarta a szottyadt tökeit.Szépen ki van ez találva kéremszépen.

Unió szerintem szarrá tépi ezt a hülyeséget. Amit itthon megcsinálnak a közbeszerzésekkel azt nem hiszem hogy nemzetközi szinten mindenki lenyeli.

NovaTerra
Válasz netfalo kommentjére
2014. okt. 30. 22:26

Gondolom őket elsősorban a sportfogadás érdekli. Úgy tűnik online pókerrel nem igazán tudnak mit kezdeni. Önmagában külön magyar terem nem tűnik életképesnek. Becsatlakozni egy hálózatban meg megint nem hiszem, hogy olyan egyszerű, mert ugye ott a hálózat szabályainak gondolom meg kell felelni. Valamint csak magyarokkal talán még úgy is kevés. Tehát promóciókkal más nemzetbelieket is be kellene vonzani. Nem tudom, hogy is volt a csoki pókerrel, de sok jót arról se lehetett hallani egy idő után.

zend
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. okt. 30. 23:24

Unió szerintem szarrá tépi ezt a hülyeséget. Amit itthon megcsinálnak a közbeszerzésekkel azt nem hiszem hogy nemzetközi szinten mindenki lenyeli.

Az a baj hogy annyira intézményesítve van már és olyan magas szinten védett lett,hogy az EU is csak drasztikus lépésekkel tudná a kormányt rávenni hogy valódi lépéseket tegyenek.Ha pedig mondjuk leállítanák a támogatásokat vagy valami más komoly lépést tennének,lehet találgatni hogy megint kik lesznek a f*sz rosszabbik végén,a politikusaink vagy mi az állampolgárok.

Matt Coburn
Válasz zend kommentjére
2014. okt. 31. 1:05

Az a baj hogy annyira intézményesítve van már és olyan magas szinten védett lett,hogy az EU is csak drasztikus lépésekkel tudná a kormányt rávenni hogy valódi lépéseket tegyenek.Ha pedig mondjuk leállítanák a támogatásokat vagy valami más komoly lépést tennének,lehet találgatni hogy megint kik lesznek a f*sz rosszabbik végén,a politikusaink vagy mi az állampolgárok.

Na jó de ide egyszerű kötelezettségszegési eljárás után, vagy ha a kliensek perre mennek akkor megnyert per után vissza kell csinálniuk. Olyankor engedni szoktak.

vargepard
2014. okt. 31. 8:31

Friss hír skacok Orbán visszavonta a netadót
Index - Belföld - Orbán visszavonta a netadót

daiquiri
2014. nov. 5. 15:23

nektek működnek a pokerstars cimek? kliensbe be tudok lépni, de se .hu se .com se .net nem jön be..

Horvathrozi
2014. nov. 5. 15:25

nekem se jön be, de én a kliensbe sem tudok belépni....

TominhoPA
2014. nov. 5. 15:27

nekem se

Szaboatti85
2014. nov. 5. 15:33

Sajnos nekem sem jön be digivel :(

birs320
2014. nov. 5. 15:39

Használjátok ezt: https://hola.org/