Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Zoli82
Válasz netfalo kommentjére
2014. nov. 5. 16:09

nekem megy

daiquiri
Válasz Zoli82 kommentjére
2014. nov. 5. 16:10

most megint megy
úgy tűnik vaklárma volt bocsi

uav_online
2014. nov. 8. 14:38

https://kuruc.info/r/2/135493/

Ezzel a módszerrel tényleg sokkal olcsóbb lehet a licensz díj 100m-nél? Valóban van lehetőség arra,hogy akár 4-5 terem szétdobja egymás között a fizetendő díjat?

vargepard
2014. nov. 8. 16:40

A Bwin vagy más elérhető lesz, ha a Chromeba telepíted a zenmate bővítményt(ez egy egyszerű lépés katt a böngészőbe a alkalmazások ikonra balra fent ott katt a Chrome internetes áruházra, majd írd be a keresőbe, hogy zenmate és töltsd le)akkor mindegyik oldal elérhető lesz. Ott be tudsz lépni a Bwin oldalára és tudsz kifizetést kérni.

lecso10
Válasz Rezsó Pro kommentjére
2014. nov. 8. 18:14

tud valaki egy bwin linket dobni? mert nekem nem tölti be az oldalt

Pedig elérhető az oldal...

vargepard
2014. nov. 8. 20:08

Kiskaput nyitna az Orbán-kabinet a letiltott internetes szerencsejáték-oldalaknak.

uav_online
2014. nov. 11. 8:31

A pókereseknek adott igazat az EUB az olasz állammal szemben - nem kell adózniuk más EU-tagországban szerzett versenynyeremények után

Ez ránk nem vonatkozhatna?

"Az indoklás szerint az adómentesség elvesztése más EU-tagországban csak abba az esetben lenne elfogadható, ha az a fogyasztóvédelmet, a bűnmegelőzést szolgálná, ebben az esetben viszont nincs erről szó, az adótörvény csupán a szabad versenyt korlátozza, ezért az olasz játékosoknak nem kell fizetnie."

junkisa
2014. nov. 14. 21:44

Betsson blokkolva..magyar finn meccsen azert korbe a reklam tablan hirdetget(het)nek xD

titcar
Válasz junkisa kommentjére
2014. nov. 15. 13:20

Betsson blokkolva..magyar finn meccsen azert korbe a reklam tablan hirdetget(het)nek xD

fél szemmel nézem a meccset, nordicbetet is láttam a pálya mellett :D de én is a betssont szúrtam ki először :)

WINAMAXDONK
2014. nov. 15. 14:48

...k

Élő ügyfélszolgálat