Nem feltétlen kell.
A szabályozás tervezet szerint a magyarországi internetszolgáltatók blokkolnák azon oldalakat, akik nem fizetnek az államnak. A proxyval ez kikerülhető.
Nem hiszem, hogy egy állammal nem üzletelő, Máltára bejegyzett céget érdekli az állampolgárságom. A havi több K rake inkább.
Persze meglátjuk...
ha nagyon akarnak tudnak csomagra is szűrni, de ennek minimális esélyét látom
Csak olyan módon tudják blokkolni a website-okat, hogy minden internet szolgáltatót értesítenek, hogy 2012.01.01-től ezeket az oldalakat blokkolják?
Csak olyan módon tudják blokkolni a website-okat, hogy minden internet szolgáltatót értesítenek, hogy 2012.01.01-től ezeket az oldalakat blokkolják?
Nem, beállítják a bix-en oszt jónapot.
Azért Európai Unióban ez nem oszt jó napot kérdés:)
hátőőő :)
Nem hátőőő:) Sok minden az ország belügye, de ez nem. Ez nem a magyar kormány hatásköre, szóval én nem félek attól, hogy január 1-én nem tudom megnyitni a pókerterem szoftverét.
Annyira biztos hogy nem lesz arrogáns a kormány, hogy jan.1-től blokkolják az oldalakat, ahhoz most túl nagy szarban van a költségvetés...
A legrosszabb forgatókönyv szerintem az, hogy hozzá nem értésből kifolyólag úgy megemelkedik a rake (a terem továbbszámlázza a játékosoknak azt amit az állam behúz), hogy a grinderek ellehetetlenülnek, sajnos erre látok is némi esélyt...
ha nagyon akarnak tudnak csomagra is szűrni, de ennek minimális esélyét látom