Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

titcar
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. okt. 26. 16:59

Nem feltétlen kell.

A szabályozás tervezet szerint a magyarországi internetszolgáltatók blokkolnák azon oldalakat, akik nem fizetnek az államnak. A proxyval ez kikerülhető.

Nem hiszem, hogy egy állammal nem üzletelő, Máltára bejegyzett céget érdekli az állampolgárságom. A havi több K rake inkább.

Persze meglátjuk...

ha nagyon akarnak tudnak csomagra is szűrni, de ennek minimális esélyét látom

Orang3J3ws99
Válasz titcar kommentjére
2011. okt. 26. 17:04

Ha nagyon akarnak persze el is lehetetleníthetnek. Meglátjuk. Most még kár izgulni, hogy hogy lesz meg mint. Én tutira a kiveszem a termekből év végén, ami nem kell a napi játékhoz és beüzemelem a proxyt.

Aztán, ha ez nem elég, akkor megkeresem a megoldást, hogy gördülhessen tovább a gépezet.

zoltanh
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. okt. 26. 19:00

Csak olyan módon tudják blokkolni a website-okat, hogy minden internet szolgáltatót értesítenek, hogy 2012.01.01-től ezeket az oldalakat blokkolják?

Sambenez
Válasz zoltanh kommentjére
2011. okt. 26. 19:29

Csak olyan módon tudják blokkolni a website-okat, hogy minden internet szolgáltatót értesítenek, hogy 2012.01.01-től ezeket az oldalakat blokkolják?

Nem, beállítják a bix-en oszt jónapot.

ihaveadream
Válasz Sambenez kommentjére
2011. okt. 26. 20:07

Nem, beállítják a bix-en oszt jónapot.

Azért Európai Unióban ez nem oszt jó napot kérdés:)

titcar
Válasz ihaveadream kommentjére
2011. okt. 26. 20:13

Azért Európai Unióban ez nem oszt jó napot kérdés:)

hátőőő :)

ihaveadream
2011. okt. 26. 20:17

hátőőő :)

Nem hátőőő:) Sok minden az ország belügye, de ez nem. Ez nem a magyar kormány hatásköre, szóval én nem félek attól, hogy január 1-én nem tudom megnyitni a pókerterem szoftverét.

titcar
Válasz ihaveadream kommentjére
2011. okt. 26. 20:43

Nem hátőőő:) Sok minden az ország belügye, de ez nem. Ez nem a magyar kormány hatásköre, szóval én nem félek attól, hogy január 1-én nem tudom megnyitni a pókerterem szoftverét.

nagyon szép, hoyg vanank elvek, csak éppen az az apró gond van velük, hogy ha sok pénzről van szó, akkor általában hoyg hoyg nem a háttérbe szorulnak.

olaszoknál, franciáknál szerinted mennyire belügy a téma? :D

egyébként az hogy jan1 nem lesz elérhető nyilván enm reális, de azért nem biztos, hogy örökre minden úgy marad, ahogy most van.

hgt1002
2011. okt. 26. 21:10

Annyira biztos hogy nem lesz arrogáns a kormány, hogy jan.1-től blokkolják az oldalakat, ahhoz most túl nagy szarban van a költségvetés...
A legrosszabb forgatókönyv szerintem az, hogy hozzá nem értésből kifolyólag úgy megemelkedik a rake (a terem továbbszámlázza a játékosoknak azt amit az állam behúz), hogy a grinderek ellehetetlenülnek, sajnos erre látok is némi esélyt...

Hz
2011. okt. 27. 2:59

Ipip tunnel, vagy PPTP, azt nehezen fogják meg.

Élő ügyfélszolgálat