Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

legenda
Válasz legenda kommentjére
2011. dec. 23. 15:57

Miért ne tudnánk h mi lesz ezt nem értem?????????
Az adóbevallásnál kell bevallani az az összeget amit nyertél az adott adó időszak alatt(éves) ennyi természetesen az adott árfolyamon de valutát is be lehet vallani amúgy!!!!!!!!!!!!!

zorck
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 23. 16:01

Nem értem minek kell pánikolni. Eddig is full illegálisan játszott mindenkik, meg ezután is úgy fog.

Nem látok senkit pánikolni,mindenki kíváncsi mi lesz,hiszen a fő időtöltéséről van szó.
Ha lehet,akkor nem fogok illegálisan játszani,jó dolog,hogy élőben se kell már rettegni attól,hogy rendőrök visznek el a kártyaasztal mellől.

Maxxxika
Válasz zorck kommentjére
2011. dec. 23. 16:02

Adózni évesen kell,ez igaz.
A törvényben benn van,hogy negyedévenként be kell fizetni az SZJA és EHO előleget,ez is tuti.
A gondom,hogy mi alapján állítható össze az adózandó összeg.
MTT,MTSNG ki van emelve,a megnyert összeg,mínusz a nevezési díj,max 10%.
Ha lejátszom naponta több százat,havonta több ezret,akkor a nyerteseket elvileg mind le kéne jegyezni,nap végén rögzíteni a valutaárfolyamokat, átszámolni,brrrrrrrrr
A CG meg még érthetetlenebb.
Nyereség keletkezik minden megnyert pot után,ezt már nem is gondolom tovább.
Majd meglátjuk mi lesz,januárban még valószínűleg semmi változás se lesz.

De mi ez a baromság? Hogy lehetne mégis bárkinek azt látnia, hogy te miféle potokat nyertél? Van egy összeg, amit a bankszámládról a terembe utalsz, meg mégegy amit kiutalsz. Ezekkel lehet számolni.

redoubtable
Válasz zorck kommentjére
2011. dec. 23. 16:10

Nem látok senkit pánikolni,mindenki kíváncsi mi lesz,hiszen a fő időtöltéséről van szó.
Ha lehet,akkor nem fogok illegálisan játszani,jó dolog,hogy élőben se kell már rettegni attól,hogy rendőrök visznek el a kártyaasztal mellől.

Ha játszol on line minden egyes leosztásod illegális.

ellenseg
Válasz zorck kommentjére
2011. dec. 23. 16:11

Ez komoly?
Linkelsz egy hírt,ami 2010.05.06-án íródott?
A törvény megszületése előtt több mint egy évvel?
Nem hiszem el!!!!

Mit nem hiszel el? A cikkben leírtak ma is ugyanúgy érvényesek, mint másfél éve, semmi nem változott és nem is fog változni.

Az adózásról meg téveszméid vannak. Ott van az ezerszer linkelt hivatalos állásfoglalás, ami a készpénzes játékról tudomást sem vesz, mtt/sng-ben pedig nem teszi lehetővé azoknak a versenyeknek költségként való leírását, ahol nem nyersz semmit. Ergo használhatatlan.

Felesleges tovább fosni a szót: eddig sem adóztál, ezután sem fogsz.

redoubtable
Válasz ellenseg kommentjére
2011. dec. 23. 16:13

Felesleges tovább fosni a szót: eddig sem adóztál, ezután sem fogsz.

tömören ennyi.

mátííí
Válasz zorck kommentjére
2011. dec. 23. 16:23

Szerintem se kell félni semmiféle kötelező adózástól meg ilyenektől.Ha meg igen akkor sem januártól hiszen akkor már elmondták volna konkrétan hogy miből hogy mennyit de ebből eddig egyik sem valósult meg.Ugyh reményeim szerint meg alapjáraton is szerintem nem lesz semmiféle kötelező adózás.

redoubtable
Válasz mátííí kommentjére
2011. dec. 23. 16:25

Szerintem se kell félni semmiféle kötelező adózástól meg ilyenektől.Ha meg igen akkor sem januártól hiszen akkor már elmondták volna konkrétan hogy miből hogy mennyit de ebből eddig egyik sem valósult meg.Ugyh reményeim szerint meg alapjáraton is szerintem nem lesz semmiféle kötelező adózás.

El van mondva évek óta. Törvénybe van foglalva. De a kutya nem tartja be, és ezután se fogja.

mátííí
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 23. 16:29

El van mondva évek óta. Törvénybe van foglalva. De a kutya nem tartja be, és ezután se fogja.

Így van.Ugyh sztem nincs értelme ezen rágni magunkat.

RegGeri
Válasz Slynzor kommentjére
2011. dec. 23. 17:07

Stílusodon van mit csiszolni. Nem biztos, hogy mindenki akkora pro, hogy 10K-kat cashout-ol.

+1
Pont ugyanaz jutott eszembe a némileg bicskanyitogató stílus kapcsán.

Élő ügyfélszolgálat