Miért ne tudnánk h mi lesz ezt nem értem?????????
Az adóbevallásnál kell bevallani az az összeget amit nyertél az adott adó időszak alatt(éves) ennyi természetesen az adott árfolyamon de valutát is be lehet vallani amúgy!!!!!!!!!!!!!
Nem értem minek kell pánikolni. Eddig is full illegálisan játszott mindenkik, meg ezután is úgy fog.
Adózni évesen kell,ez igaz.
A törvényben benn van,hogy negyedévenként be kell fizetni az SZJA és EHO előleget,ez is tuti.
A gondom,hogy mi alapján állítható össze az adózandó összeg.
MTT,MTSNG ki van emelve,a megnyert összeg,mínusz a nevezési díj,max 10%.
Ha lejátszom naponta több százat,havonta több ezret,akkor a nyerteseket elvileg mind le kéne jegyezni,nap végén rögzíteni a valutaárfolyamokat, átszámolni,brrrrrrrrr
A CG meg még érthetetlenebb.
Nyereség keletkezik minden megnyert pot után,ezt már nem is gondolom tovább.
Majd meglátjuk mi lesz,januárban még valószínűleg semmi változás se lesz.
Nem látok senkit pánikolni,mindenki kíváncsi mi lesz,hiszen a fő időtöltéséről van szó.
Ha lehet,akkor nem fogok illegálisan játszani,jó dolog,hogy élőben se kell már rettegni attól,hogy rendőrök visznek el a kártyaasztal mellől.
Ez komoly?
Linkelsz egy hírt,ami 2010.05.06-án íródott?
A törvény megszületése előtt több mint egy évvel?
Nem hiszem el!!!!
Felesleges tovább fosni a szót: eddig sem adóztál, ezután sem fogsz.
Szerintem se kell félni semmiféle kötelező adózástól meg ilyenektől.Ha meg igen akkor sem januártól hiszen akkor már elmondták volna konkrétan hogy miből hogy mennyit de ebből eddig egyik sem valósult meg.Ugyh reményeim szerint meg alapjáraton is szerintem nem lesz semmiféle kötelező adózás.
Szerintem se kell félni semmiféle kötelező adózástól meg ilyenektől.Ha meg igen akkor sem januártól hiszen akkor már elmondták volna konkrétan hogy miből hogy mennyit de ebből eddig egyik sem valósult meg.Ugyh reményeim szerint meg alapjáraton is szerintem nem lesz semmiféle kötelező adózás.
El van mondva évek óta. Törvénybe van foglalva. De a kutya nem tartja be, és ezután se fogja.
Stílusodon van mit csiszolni. Nem biztos, hogy mindenki akkora pro, hogy 10K-kat cashout-ol.