Az igaz amit olvasni egy cikkben hogy ewalletek és a pokersitok nem adnak ki adatokat ap3hnak?
Ha nem akkor szerintetek jó ötlet hogy megveszed egy sóher-primitiv ismerősödnek a bescannelt dokumentumait párezer ftért, amikkel nyitsz a nevére egy netellerszámlát és az ő nevén nyersz pár milliót majd kiutalod a kártyával magadnak?
Mondjuk találsz egy alkeszt/drogost akinek mindegy és 5ezer ftért vele bescanneled a dokumentumait. Nála mit keresne az apeh ha sóher?
Egyebkent a fel APEH is pokerezik szabadidoben :)
Ezt APEH-os munkatarstol tudom...
Nem jó ötlet, mert 2x párezer ftért fel fog dobni, amikor érdeklődik nála az APEH. De ha már ezen gondolkodsz, bár nem akarok tippeket adni, de a neteller scannelt dokumentumokat kér, ami ugye egy kép, és hát láttunk már manipulált képeket meg feltöltőkártyás mobilokat...
nem tudja valaki h angliaban h is mennek a ilyen dolgok adozasi ugyei ?
nem tudja valaki h angliaban h is mennek a ilyen dolgok adozasi ugyei ?
ha külföldi kaszinóban nyerek pénzt élőben akkor az adómentes itthon? (Kaló esete jut eszembe)
ha külföldi kaszinóban nyerek pénzt élőben akkor az adómentes itthon? (Kaló esete jut eszembe)
Véletlen egy rádió közelébe keveredtem és épp a pókerről volt szó nemrég a Kossuth rádió Magánhangzó - közéleti beszélgetések című műsorában. Nem valami hosszú, de szerintem érdemes meghallgatni.
http://real1.radio.hu:8080/ramgen/kossuth/2009/02/26/2009-02-26-k12.rm?start=0:30:00.0
én véletlen pont végighallgattam és volt benne egy aggasztó mondata az APEH-esnek, miszerint az online poker tiltott szerencse
játék, tilos játszani és tervezik, a net szolgáltatóknál már eleve le lesznek tiltva ezek a site-ok......:( nem tudom, h ez mennyire komoly, de ha az, akkor nem túl rózsásak a kilátások..!:(