Ugye nem gondolod komolyan, hogy ide le fogják írni?
Szerintem a legjobb a Neteller kártya + alibi vállalkozás.
Ha nagyobb dolgot akarsz vásárolni, akkor megkéred idős szüleidet, hogy a hosszú évek alatt összekuporgatott kis millióikat utalják át a te számládra. ;)
Egyik jó ismerősöm felesége az APEH-nál dolgozik, ha beszélek vele majd megkérdezek tőle pár dolgot, aztán beszámolok. Egyébként az is jó módszer ha semmilyen munkahelyed, jövedelmed nincs épp csak a tb járulékot fizeted (erre lehet külön szerződést kötni a tb-vel). Ilyenkor nem fognak vizsgálni, hiszen nem is szerepelsz az APEH adatbázisában, nem vallasz be adót és a vizsgálatokhoz szoftver választja ki a delikvenseket. Én úgy tudom legalábbis és a gyakorlat is eléggé erre utal.
Jó jó... nekem is van egy nagyon jó barátom, aki talán már tekinthető "magyar pro-nak" (van jelentős magyar versenyeredménye+APPT 7.helye Szöülból) és vele szoktam erről beszélgetni! Ő, mondjuk úgy csak imátkozik hogy ne kopogtassanak be egyszer hozzá...:) (szimplán csak Visa-ra kér kifizetéseket 4-5k dollár értékben 2-3havonta)...
és egyébként ebben pont illetékes vagyok, mert én "lógok a levegőben":) eddig soha nem készítettem adóbevallást (tanuló voltam) és magam után fizetem a tb-t de semmi egyéb...
és a legnagyobb baj az ha magad után akarod fizetni a tb-t akkor az APEH-nál kell szerződést kötni... és küldik havonta a csekket... ezzel pedig bekerülsz(bekerültem) az adatbázisukba és lehet szemet szúr egyszer majd nekik hogy akkor én miből is élek!?:)
(van jelentős magyar versenyeredménye+APPT 7.helye Szöülból)
:) nem az volt a célom hogy ne fedjem fel, de nevet nem szeretek írni ilyen helyekre! amúgy csak annyi lett volna ennek az egésznek a lényege, hogy néhányan itt a hsz-ben úgy beszélnek a "magyar profikról" mintha ők tudnának vmi tuti pénzelrejtő titkot:) ennyi:) túl sok helyet foglaltam a 3-al???:):)
Azért valamilyen szinten csak kell foglalkozni a témával. Azt is irta valaki az elején, hogy ez lenne a legegyszerűbb pénzmosási forma, ha nem kellene belőle adózni, vagy csak keveset.
Az viszont biztos, hogy senki nem tud semmi biztosat, és hogy lehet találni valamilyenfajta kiskapukat.
Egyebkent a fel APEH is pokerezik szabadidoben :)
Ezt APEH-os munkatarstol tudom...
Az igaz amit olvasni egy cikkben hogy ewalletek és a pokersitok nem adnak ki adatokat ap3hnak?
Ha nem akkor szerintetek jó ötlet hogy megveszed egy sóher-primitiv ismerősödnek a bescannelt dokumentumait párezer ftért, amikkel nyitsz a nevére egy netellerszámlát és az ő nevén nyersz pár milliót majd kiutalod a kártyával magadnak?
Az igaz amit olvasni egy cikkben hogy ewalletek és a pokersitok nem adnak ki adatokat ap3hnak?
Ha nem akkor szerintetek jó ötlet hogy megveszed egy sóher-primitiv ismerősödnek a bescannelt dokumentumait párezer ftért, amikkel nyitsz a nevére egy netellerszámlát és az ő nevén nyersz pár milliót majd kiutalod a kártyával magadnak?