GreEko
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. jan. 8. 20:35
.
szerintem eddig sem azzal volt a probléma, hogy hogyan szerezd meg a pénzt.
a probléma inkább akkor van, ha venni akarsz egy kocsit, lakást, stb..
és esetleg megkérdezik miből vetted...
persze mondhatod te is hogy menyasszony táncba összejött a 30 milla, de ha nincs jövedelmed, nem adoztál, akkor elvileg nem is lehet a neveden semmi.
hivatalosan biztos nem, a kiskapukat meg senki nem veri nagydobra
Arsen
2010. jan. 8. 20:36
plastikman,
ha otthon, Magyarországon veszel egy Lambót, azt hogy magyarázod meg az államnak?
zend
Válasz Arsen kommentjére
2010. jan. 8. 20:46
plastikman,
ha otthon, Magyarországon veszel egy Lambót, azt hogy magyarázod meg az államnak?
Ráadásul ha a Lambót is Ukrajnában veszed meg,apeh bácsi attól még nyugodtan megkérdezheti hogy ugyan honnan volt annyi hrivnya a malacperselyedben.
greengery
Válasz zend kommentjére
2010. jan. 8. 20:58
Én annyit mondok erre, hogy a ló... fog adózni. A fizetésünket is adózva kapjuk meg és ha bárhova megyünk, pl. kenyérért vagy benzinért abba is van adó. Az állam kitalálta, dupla adóztatás. Az hogy póker után adózzak? Nincs az az isten!
Nem tudják nyomon követni úgyse. De lambót nem vennék, azért az mégiscsak feltűnő lenne! Csak szépen finoman, fokozatosan...
R1per2
Válasz zend kommentjére
2010. jan. 8. 21:50
Ráadásul ha a Lambót is Ukrajnában veszed meg,apeh bácsi attól még nyugodtan megkérdezheti hogy ugyan honnan volt annyi hrivnya a malacperselyedben.
Nem értek hozzá, biztos hülyeség, de nem lehet olyat csinálni, hogy a szerződésben kis összeg áll a lambóért?
Veszek tőled 100ezer ft-ért lambót, persze közben kifizetem neked a rendes árát. Főleg Ukrajnából, megegyezek az eladóval.
Zehy
Válasz R1per2 kommentjére
2010. jan. 8. 21:55
Nem értek hozzá, biztos hülyeség, de nem lehet olyat csinálni, hogy a szerződésben kis összeg áll a lambóért?
Veszek tőled 100ezer ft-ért lambót, persze közben kifizetem neked a rendes árát. Főleg Ukrajnából, megegyezek az eladóval.
Apeh said: nem életszerű.
Tyllus
Válasz R1per2 kommentjére
2010. jan. 8. 21:58
felbecsültethetik aktuális forgalmi értékre feltűnően nagy aránytalanság esetén { ez pedig eléggé szubjektív fogalom, bejátszhat a dögöljön meg a szomszédé is eset . . . }
crazy3317
2010. jan. 8. 22:13
nekem semilyen ismeretségem nincs ilyen téren, milyen szabály hogy meg mint...
az ismeret szót kerested ;)
plastikman0
Válasz Arsen kommentjére
2010. jan. 9. 12:06
plastikman,
Először jussunk el oda :D
Amúgy ha beszél az ember valami hozzáértő szakemberrel (fogalam sincs ki lehet ez... ügyvéd, befektetési tanácsadó, vagy nem tudom ).
Akkor ő biztos tudna tippeket adni, hol lehet elmaszatolni valamennyit...
Heyman
2010. jan. 19. 0:09
maszatolásnak midig nyoma marad