Bankon belül simán összeadják szerintem. Azt viszont nem hiszem, hogy a Netellernek jelentési kötelezettsége lenne az APEH felé a számla és bankkártya pénzmozgásokról. És ugye azért a kp-t még mindenhol elfogadják...
Kisebb titok övezi az osztrák bankszámlákat
2009.09.25 09:23
Csatlakozik Ausztria azokhoz az országokhoz, akik az OECD modellegyezménye alapján együttműködnek az adóelkerülés visszaszorításában, így a banki ügyféladatok kiadása egyes esetekben némileg egyszerűbb lehet. Svájc az USA-val való egyezség eredményeképp szintén sokat nőhet az OECD szemében.
Az osztrák kormány csak komoly huzavona után fogadta el, hogy adott esetekben kiadja a banki ügyfelek adatait más országok hatóságainak. Így nyugati szomszédunk Svájchoz hasonlóan immár nem minősülhet adóparadicsomnak.
A Napi Gazdaság szerint mindez mégsem feszíti szét az offshore kultúra kereteit, és Ausztria vállalása nem jelenti azt, hogy bármilyen mondvacsinált ok esetén kiadnák a banki ügyféladatokat. Önként nem fog megosztani az állam bármilyen információt a külföldi hatóságokkal, a gyanús ügyleteket először fel kell deríteni.
Svájc is a rendkívül fontos lépést tett meg a héten, életbe léptette ugyanis az USA-val a kettős adózás elkerüléséről szóló egyezmény, így az alpesi ország is lekerülhet végre az OECD szürkelistájáról.
Van némi remény..
"A francia parlament elfogadta az online szerencsejáték legalizálásáról szóló törvényt.
Hosszú huzavona után Franciaországban végre pont került az online póker legalizációjának ügyére. A francia országgyűlés a héten elfogadta az internetes pókerjáték szabályozására vonatkozó törvénytervezetet, amely jövőre lép életbe.
A törvény utat nyit a francia cégek számára a póker online szervezésére, ugyanakkor igyekszik minél inkább megnehezíteni az ügyeskedő dolgát. Ugyan mindössze két százalék adót kell majd fizetni, ugyanakkor nem szeretnék a francia hatóságok, hogy az adózó cégek valamely adóparadicsomon keresztül intézzék ügyeiket, ahogy több pénzügyi trükk kizárására is kísérletet tesz majd a frissen elfogadott törvény."
by sporthir.com
A franciák is legalizálnak
Remélem másfelé is terjedni fog, mert nem a francia állampolgárság van az első helyen..
Remélem másfelé is terjedni fog, mert nem a francia állampolgárság van az első helyen..
És mi van ha vki becsületes és leadózza a nagylóvét. Megbaszhatják mondjuk azért mert online pokerböl van a jövedelme?
Ha leadózod meg lekönyveled rendesen nincs amiért megb....nak. Mondjuk azt nemtom hogy lehetne ezt leadózni, ha nem veszem ki a teremből akkor az nem is pénz azután gondolom nem adózok, csak ha saját bankszámlára utalom, gondolom én.
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: most állok az első kiutalásom előtt és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi a legbiztonságosabb módja, hogy ezt megtegyem. Nem egy nagy összegről van szó (200k HUF kb), de nem szeretnék bajt belőle. Nagyjából átolvastam itt a fórumon a hozzászólásokat, de nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak. Évente max. 3-4 kiutalás lesz majd szerintem, mert nem játszom sokat.
Ennek fényében valaki, akinek már van tapasztalata, írjon nekem néhány tanácsot privátban.
Előre is köszönöm a segítséget.
Én a Netellert ajánlom számodra.
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: most állok az első kiutalásom előtt és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi a legbiztonságosabb módja, hogy ezt megtegyem. Nem egy nagy összegről van szó (200k HUF kb), de nem szeretnék bajt belőle. Nagyjából átolvastam itt a fórumon a hozzászólásokat, de nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak. Évente max. 3-4 kiutalás lesz majd szerintem, mert nem játszom sokat.
Ennek fényében valaki, akinek már van tapasztalata, írjon nekem néhány tanácsot privátban.
Előre is köszönöm a segítséget.