A politikai vonatkozású hozzászólások törlésre kerültek, kérjük ezeket mellőzzétek a jövőben.
érthető.de sajnos minden(ez az egész ami a topic lényege) a politikán alapul:S
érthető.de sajnos minden a politikán alapul:S
Én a pókeres cégek adóztatásával tudok egyetérteni.
Lassan vége lehetne már annak a világnak, hogy offshore számlákra, meg Svájcba mentik ki, az Európában megkeresett pénzeket.
Egy tisztességes adózás mindenkire ráfér...
Szerintem is nehéz politika nélkül adózásról beszélni, de elfogadom hogy vannak az oldalnak szabályai. Igen, ezt írtam én is hogy elég legyen abból, hogy Európa (MO) semmit sem lát ezekből a pénzekből.
Az én hozzászólásomat miért töröltétek? Annak aztán tényleg nem volt olyan politikai vonatkozása, ami miatt kellett volna...na mindegy.
Szerintem is nehéz politika nélkül adózásról beszélni, de elfogadom hogy vannak az oldalnak szabályai. Igen, ezt írtam én is hogy elég legyen abból, hogy Európa (MO) semmit sem lát ezekből a pénzekből.
Mik ezek a hozzáállások? Ha megadóztatják a termeket, azok ráterhelik a játékosra (pl.: magasabb a rake lásd. franciaország). Azt gondolom nem kell bemutatni, hogy néhány % rake emelés milyen súlyos következményekkel jár a bb/100-ra vagy a roi-ra.
Az bíztató, hogy előkészítik. Ennél nagyobb horderejű kérdéseket egy hétvége alatt elintéztek. Féltem valami olyan húzástól, hogy szombaton kitalálják mi legyen, és az lesz, akármi történik.
A tegnapi történések után kezd aggasztani a dolog. Nekem az adózás részével nincs is gondom. Csak éppen azt nem szeretném, ha csak egymás ellen játszhatnánk