Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

fkf131
Válasz titcar kommentjére
2011. szept. 13. 21:51

Igen 2010 okt 31 előtt. Azt elnéztem:)

(Nem akarok hülyeségeket írni, de pl a mooneybookers egy offshore cég, és tegyük fel, volt rajta 2010ben több tranzakció, akkor azokat lehet használni igazolásként?Pusztán kiváncsiságból a big score egyelőre engem nem érint:)

Krono
Válasz fkf131 kommentjére
2011. szept. 13. 22:13

(Nem akarok hülyeségeket írni, de pl a mooneybookers egy offshore cég, és tegyük fel, volt rajta 2010ben több tranzakció, akkor azokat lehet használni igazolásként?Pusztán kiváncsiságból a big score egyelőre engem nem érint:)

ha te vagy a cég elnöke, akkor biztos lehet... :)

caponessy
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 13. 23:01

Közeleg a törvény....
"...2012-től megadóztatják az on-line szerencsejátékot. Megjegyezte ugyanakkor, hogy ez nem lesz egyszerű, az olaszok például már egyszer belebuktak."

A kormány célkeresztjében az online szerencsejáték | PORTFOLIO.HU

Hz
Válasz fkf131 kommentjére
2011. szept. 14. 0:02

Ha van egy kis eszük, ehhez közhiteles dokumentum kell.

Matt Coburn
Válasz caponessy kommentjére
2011. szept. 14. 0:32

Közeleg a törvény....
"...2012-től megadóztatják az on-line szerencsejátékot. Megjegyezte ugyanakkor, hogy ez nem lesz egyszerű, az olaszok például már egyszer belebuktak."

Rohadtul nem értem, mer ennél sokkal nagyobb horderejű, nagyobb visszhangot kiváltható alkotmányellenes törvényeket ripszropsz megszavaztak, itt meg haboznak. Gyakorlatilag a mi törvényünk az első, aminél fontolóra veszik a körülményeket. :D

Bali0000
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. szept. 15. 14:42

Pokerpénz - befektetés

Én biztosan nem utalnám közvetlenül haza ha nagyobb nyereményem lenne, hanem egy jobb befektetésen gondolkoznék külföldön távol az EU-tól(pl Ausztrália).... én speciel ezt a céget néztem ki erre a célra : Forex kereskedés, IBFX, Forex | MyFxPartner - automata kereskedéssel meg csak nagyon figyelnem sem kell rá... :D :D - nem utolsó sorban van bankkártya is a számlához amit lehet Mo.-on is használni

WARETRAPS
Válasz Bali0000 kommentjére
2011. szept. 15. 14:45

Én biztosan nem utalnám közvetlenül haza ha nagyobb nyereményem lenne, hanem egy jobb befektetésen gondolkoznék külföldön távol az EU-tól(pl Ausztrália).... én speciel ezt a céget néztem ki erre a célra : Forex kereskedés, IBFX, Forex | MyFxPartner - automata kereskedéssel meg csak nagyon figyelnem sem kell rá... :D :D - nem utolsó sorban van bankkártya is a számlához amit lehet Mo.-on is használni

trükkös gyerek :)

medgypeti
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. szept. 15. 15:09

WP Bali.:)

Orang3J3ws99
Válasz medgypeti kommentjére
2011. szept. 15. 15:14

Variancia csökkentésnek nem éppen ideálisak az FX ügyletek.

Bundi_28
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. szept. 15. 15:59

höhö ja elég nagy abban is a variancia :)
érdekes ötlet...rohadt sok ilyen robotos hirdetés nyomul a neten manapság. gondolom nagyrésze kuka. van köztük értelmes?

Élő ügyfélszolgálat