Ahhoz képest, amilyennek a helyzet súlyát érzem, azok számára aki ebből élnek, vagy szép mellékkeresetet tesznek félre belőle... Szóval viszonylagos csend van :).
Nem látok például topikot, ahol a megoldásról menne az eszmecsere. Külföldre öltözés, VPN meg ilyenek. Nyilván nem a HS játékosainkról beszélek, akiknek könnyebb az ilyet megoldani, hanem az átlagos 2-5 százezer forint között keresőkről. Vannak gondolom egy páran.
Nyugalom nincs, de csak várni lehet, mást nem nagyon tehetünk. Másrészt meg ha valóban ez a tükörszerveres megoldás lesz, az szerintem mindenki számára elfogadható, és végre kikerülnénk a szürkezónából.
Hello Mindenki.
Sokat gondolkodtam én is ezen, hogy lehetne, és mit kéne, és mi lesz.
Mindenki szerintem eljutott magában arra a szintre, hogy mik a lehetőségei pl megéri-e külföldre menni, van-e olyan külföldi rokon akin keresztül esetleg..., folytatja-e ha csak magyarok ellen lehet játszani...
És ennyi.
Ha idáig eljutottál, dőlj hátra. Ha akarod verd ki, szívj el egy spanglit. NEM TEHETSZ SEMMIT. Nem tudod befolyásolni, és kész.
biztos van, én eddig csak kamut láttam. indíthatnál róla blogot, hogy hogyan csináltál a robottal 100 USD-ből 1 milkát... ha megcsinálod akkor elhiszem.
btw miért akarna vki eladni egy ilyen programot ami tulképpen egy aranytojást tojó tyúk?
de ez eléggé off itt
?
Lenne egy apró kérdésem. Nem igazán értem miért tiltanák, hogy külföldi termekbe magyarok játszhassanak. A külföldi pénzt itt költjük el nem? Ez nem jó a magyarnak? Ennyi erővel a külföldi munkavállalást is betilthatnák. Az adózás rendeben van, de én ott is azt mondanám, hogy csak bizonyos összeg felett kéne adózni. Mert mondjuk aki keres 60-70 ezer forintot napi 8 órai munkávan, - amit valljunk be éppen ahhoz elég, hogy ne halljunk éhen - és annak a valakinek van annyi kis sütnivalója, hogy egy kis pókerrel vagy más szerencsejátékkal kiegészítse jövedelmét, ami mondjuk behoz neki olyan 20-30 000 Ft-t, akkor ne adóztassuk már meg szegényt, mikor így is olyan nyomor van ebben az országban. De ha valaki mondjuk keres a havi jövedelme mellett még havi plusz 300.000-et, akkor igen is adózzon. Persze ne 50%-ot csak mondjuk 20-25 %-ot. Tudom hiában az én szépen levezett kis véleményem, nem én döntöm el és nem a kis ember dönti el, na de szerintem ez így lenne igazságos. Ám ne féltsük mi a magyar embert, hiszen mindig nagy túlélő volt és mindig kitalált valamit, hogy jó legyen :)
A külföldi pénzt itt költjük el nem? Ez nem jó a magyarnak?)
Az országot nézve a póker összességében veszteséget termel, ömlik kifele a forint, anélkül, hogy az állam bármit is látna belőle.
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ezt meg honnan veszed? nem akarok offenzivnek látszani, de a póker nemzetgazdasági hatásairól nem lehet fogalmad (sem neked, sem másnak) vonatkozó talmányok hiányában.
Én értem, hogy okosnak akarsz látszni, de néha bölcsebb csöndben maradni...
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ezt meg honnan veszed? nem akarok offenzivnek látszani, de a póker nemzetgazdasági hatásairól nem lehet fogalmad (sem neked, sem másnak) vonatkozó talmányok hiányában.