Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > 100%, hogy néhány hónapon belül mindegyik szerencsejátékos adózni fog

NovaTerra
Válasz tedisreal kommentjére
2012. okt. 19. 19:30

És mi célja a topicnak? Mert tények nélkül jön ugyanaz a bullshit, mint a többi ilyenben. Attól, hogy egy politikus mond valamit, még nem jelent 100% megvalósulást. Hiába hirdeti a topicod. Majd, ha törvényjavaslatot elfogadták, addig csak az idődet veszteget ezzel. Ráadásul mindenki? LOL Majd Pista bácsi is, aki a parkban ultizik, rögtön megy majd adózni az ulti nyereményéből.

Wasserstein
2012. okt. 19. 19:36

A bankadó emelésével még a pókeren nyert pénz kivétele is megdrágul, és az online szerencsejáték adó miatt ehhez jön az emelt rake.
Dupla dinamit:)

tedisreal
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. okt. 19. 19:39

És mi célja a topicnak? Mert tények nélkül jön ugyanaz a bullshit, mint a többi ilyenben. Attól, hogy egy politikus mond valamit, még nem jelent 100% megvalósulást. Hiába hirdeti a topicod. Majd, ha törvényjavaslatot elfogadták, addig csak az idődet veszteget ezzel. Ráadásul mindenki? LOL Majd Pista bácsi is, aki a parkban ultizik, rögtön megy majd adózni az ulti nyereményéből.

Mivel online póker oldalon vagyok azt hittem nem kell megmagyarázni, hogy az online szerencsejátékosokra gondoltam. Hát OV eddig egyszer sem jött elő maga ezzel, szóval szerintem ezt most nem lehet csak egy politikus mondta dumával elterelni.

JuhaAasz
Válasz zoltanh kommentjére
2012. okt. 19. 20:21

Balázsék is kibeszélték ezt ma :D

MorningShow - Archívum

ezen beszarok 1 az 1-be :D

zoltanh
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. okt. 19. 20:48

ezen beszarok 1 az 1-be :D

Nemhiába linkeltem be :D :))

zuzuz
2012. okt. 19. 20:56

Krononak igaza van. Utca. Például a választási regisztrációs undorítóság ellen kimenne 1millió ember, mindjárt más lenne a helyzet. Egyébként irigylem azt aki komolyan elhiszi, hogy ez a kontárkormány bóvliminiszterelnökkel képes lesz jó törvényt hozni a pókerrel kapcsolatban. Amikor máshol, fontosabb témákban sem sikerült, csak rombolni....

tedisreal
Válasz zuzuz kommentjére
2012. okt. 19. 21:03

Krononak igaza van. Utca. Például a választási regisztrációs undorítóság ellen kimenne 1millió ember, mindjárt más lenne a helyzet. Egyébként irigylem azt aki komolyan elhiszi, hogy ez a kontárkormány bóvliminiszterelnökkel képes lesz jó törvényt hozni a pókerrel kapcsolatban. Amikor máshol, fontosabb témákban sem sikerült, csak rombolni....

OFF:
Belgiumban büntetik azt, aki nem megy el szavazni. Ott tán kevésbé van demokrácia mint itt? Teljesen logikus lépés a regisztráció. Az döntsön az ország sorsáról, aki minimum arra képes, hogy egy dokumentumban igazolja, hogy érdekli annyira a szavazás, hogy ezt egy szándéknyilatkozattal megerősítse és nem tántorodik el azért, mert mondjuk a választás napján esik az eső, vagy éppen piknikre hívják a haverok.

Horvathrozi
2012. okt. 19. 21:18

Én eddig csak olvastam ezeket a topicokat, de már nem bírom megállni h ne írjak...
tedisreal szerintem a fanatizmusnak is van egy határa basszus, amit te itt művelsz az már nem normális szerintem, most vagy párttag vagy, vagy Orbán fia már csak ezt tudom elképzelni, mert azt minden józan ésszel gondolkodó ember látja h ami itt ebben az országban megy az már nem normális.

Quantum.SU
Válasz Horvathrozi kommentjére
2012. okt. 19. 21:22

mert azt minden józan ésszel gondolkodó ember látja h ami itt ebben az országban megy az már nem normális.

22 éve .... Egyik elkúrt dologból lett a másik. ELKÚRTUK!

tedisreal
Válasz Horvathrozi kommentjére
2012. okt. 19. 21:27

Én eddig csak olvastam ezeket a topicokat, de már nem bírom megállni h ne írjak...
tedisreal szerintem a fanatizmusnak is van egy határa basszus, amit te itt művelsz az már nem normális szerintem, most vagy párttag vagy, vagy Orbán fia már csak ezt tudom elképzelni, mert azt minden józan ésszel gondolkodó ember látja h ami itt ebben az országban megy az már nem normális.

Töröltem az OFF megjegyzést, de mindig van valaki aki elviszi másik irányba a dolgot utcára menéssel és társaival. Persze a véleményem megvan, csak megtartom magamnak. 2 évre vagyunk a választástól, felesleges ezen ugrálni.

Élő ügyfélszolgálat