remélem nem bántottalak meg csak azért ez egy kicsit idegesítő volt és lássuk be te szítottad a tüzet a legtöbb esetben...peace
Én eddig csak olvastam ezeket a topicokat, de már nem bírom megállni h ne írjak...
tedisreal szerintem a fanatizmusnak is van egy határa basszus, amit te itt művelsz az már nem normális szerintem, most vagy párttag vagy, vagy Orbán fia már csak ezt tudom elképzelni, mert azt minden józan ésszel gondolkodó ember látja h ami itt ebben az országban megy az már nem normális.
Erre még csak annyit, hogy ott van a legnagyobb gond ha valaki, mint te ilyen kijelentést tesz 5,000.000 ember nevében (választókorúak). Az elég necces, ha most mondjuk 55%-kkal nyerne xy, a rájuk választókat te bolondnak tartanád.
látod mit írsz most is, itt egy szó sem esett a választott pártról bármelyik párt lenne hatalmon ezt írnám de mivel most a TE pártod van hatalmon egyből magadra veszed...
itt ebben az országban nincs jó választás sajnos és ezt a szíve mélyén mindenki tudja igen mindenki...
Annyit hozzáfűznék a témához, hogy nincsenek pártok. Kirakat emberek vannak. Akár ki kerül hatalomra, az vagy az Ő emberük, vagy azt megveszik még a beiktatása előtt. Egyetlen választási lehetőséget hagynak csak. LE KELL NEKIK FEKÜDNI!
Amúgy felesleges itt politizálni, az emberek 80% a azt se tudja mi az, csak annyit lát, hogy OV meg GYF.
Nem gondolom, hogy olyan észveszejtően nagy gond lenne ez, amin ennyit kellene agyalni. Persze elhiszem, hogy sok embernek ez bizonytalanságot okoz, de egyrészt az sem biztos, hogy változtni fog bármi is, ha meg igen, akkor véleményem szerint nem lesz olyan rossz a helyzet, mint ahogy sokan látják.
Ha a kormánynak van esze akkor nem a játékosokat adóztatják. Gyakorlatilag nem tudok okot felsorolni amellett, hogy mi fizessük az adót (na jó lehet kicsit elfogult is vagyok). De amellett, hogy a terem fizessen, már jóval többet:
- sokkal jobban követhető az egész, ha az adott teremtől kérnek kimutatásokat, mintha a játékosoktól, mivel a termek csak így kapnak engedélyt, a játékosok meg sumákolhatnak.
- A teremnek nagyobb a nyeresége. Keresgettem adatokat neten, a starson NL100-on kb 6,6 bb/100 az átlagos rake levonás egy játékostól. Ennyit kb a legjobbak nyernek, míg egy átlagos játékos 1-2 bb/100-al nyer vagy éppen bukik. Nyilván jobban járnak, ha az előbbi, minden játékos utáni 6,6 bb/100-at (azaz a raket, azaz a termeket) adóztatják meg. És ha jól tudom a starson a legkisebb a rake, a többi teremben ez csak nagyobb lenne.
- Így a játékosok nem hagynák el az országot, sőt, külföldről is talán többen jönnének ide, így itthon költenék el a keresetüket. Ok, ez talán nem olyan nagy tétel, de ha a nyerő játékosok egy része elhagyja az országot, akkor meg egyáltalán sokkal kisebb lesz az adóbevétel is.
Észtországban amúgy úgy van, ha jól értettem (most az elmúlt fél órában néztem, lehet valami elkerülte a figyelmemet), hogy a termek fizetnek 5% adót az észt játékosok által befolyt rake után, ha ilyen teremben játszik egy játékos, akkor nem kell adót fizetnie, és természetesen a közös player poolban vannak, azaz ugyanannyi raket fizetnek, mint a többiek. Véleményem szerint ez a legjobb megoldás mindenki számára.
Persze lássuk be arra is van esély, hogy ezeket így nem gondolják át a törvényhozók, és hoznak egy hülye törvényt, de akkor a nyerő játékosok nagy részének ott van a fent említett Észtország vagy Anglia esetleg Thaiföld mint opció (és biztos van más is amiről nem tudok, a szomszédos országok akár), egy idő után meg csak rájönnek majd, ahogy kezdenek rájönni Francia-, Spanyol- és Olaszországban is, hogy értelmes törvényt kell hozni, ha pénzt akarnak belőle látni. Szóval én személy szerint ezek miatt annyira nem félek attól, hogy a közeljövőben gondom lenne a szabályozások miatt
MInt ö?
Avasi cigány: "Remélem hogy minél hamarabb meg lesz dögölve az összes magyar láda." - YouTube
bármit megteszek BÁRMIT ha valaki bannolja ezt a pöcsfejet.
edit
egy valamit nem, nem szavazok a FIDESZ-re..
magyar láda? az mi? :D
borsodban lakok, de ez még nekem is új :D:D