adózási segítség kérés
Üdv mindenkinek !
Máltán ha jól tudom ? 8500 euroig adó mentes a póker egyéni személyként utanna 16 % ,vagy társaságot kell csinálni ami 35 % adóval jár de ennek a 6/7-edét vissza lehet igényelni tehát 5 % ra ki lehet jönni ha nem ott élsz .
jól tudom ?
Üdv mindenkinek !
Máltán ha jól tudom ? 8500 euroig adó mentes a póker egyéni személyként utanna 16 % ,vagy társaságot kell csinálni ami 35 % adóval jár de ennek a 6/7-edét vissza lehet igényelni tehát 5 % ra ki lehet jönni ha nem ott élsz .
jól tudom ?
Bocsi, azt hiszem ezzel nem segitettem, elneztem.
jo lenne tudni! engem is erdekel.
Érdekes téma, mindenképp érdekelne engem is! Talán a pókerakadémia leközölhetne egy kidolgozott cikket erről a témáról, hogy hol érné meg adózni.
Valamint ebből pénzt is csinálhat bárki, aki veszi a fáradtságot és utánajár, hogy kidolgozza a pókeres társadalomnak a legoptimálisabb adózási lehetőségeket stb. Én tuti fizetnék egy ilyen szolgáltatásért!
Valamint ebből pénzt is csinálhat bárki, aki veszi a fáradtságot és utánajár, hogy kidolgozza a pókeres társadalomnak a legoptimálisabb adózási lehetőségeket stb. Én tuti fizetnék egy ilyen szolgáltatásért!
Szerintem sok könyvelő van tisztában a lehetőségekkel.
Esetleg adótanácsadó, egy könyvelő más országok adózási szabályaival elég nüansznyi módon van tisztában.
Talán a pókerakadémia leközölhetne egy kidolgozott cikket erről a témáról, hogy hol érné meg adózni.
Üdv mindenkinek !
jól tudom ?