és akkor miből derül ki, hogy ki az az adózó aki amnesztiát szeretne?
Ebben az országban azért is rád mennek ha megtudják ,hogy elmentél egy 1 M FT os nyaralásra.
Vedd a sajátodra, és mondd azt hogy kölcsön kaptál attól a rokonodtól akinek a nevére vennéd. :D
Ebben az országban azért is rád mennek ha megtudják ,hogy elmentél egy 1 M FT os nyaralásra.
Offshore cégre venném, annak a tulajdonosa rejtve marad.
Arra vehetsz ingatlant is.
A NAV úgy működik, hogy ő állít, és neked kell cáfolni, vagy bizonyítani. Ha te azt mondod, kaptad rokontól, azt is be kell bizonyítani, és ha nem számlán történt az utalás, le se szarják, elkaszálnak.
Amúgy ha nincs szükséges kocsira, inkább ne vegyél, a világon a legrosszabb befektetés a facebook részvény után ....
Egy 3 milliós autó szerintem még nem az a kategória, ahol el kell kezdeni félni magánemberként. Lehet ezt bevállalnám még a helyedben.
Elég elkeserítő ez így, hogy mindenki csak feltételez. Gyakorlatilag hiába keresnek a pokerrel páran sokat, nyugodtan nem lehet költeni belőle komolyabb dolgokra. Még kb. utazni sem érdemes mert azért is simán elővehetnek....akkor meg miért csináljuk????
Ha már magas szinteken vagy, akkor legjobb ötlet szerintem felbérelni egy adótanácsadót..:D én biztos ezzel indítanék. Jó kis trükköket tudnak és nem kell paráznod
Milyen kocsit akarnál 3M-ért?
Ha 'csak' használni szeretnéd, szvsz tök fölösleges annyit rákölteni. Nem ad akkora élményt.
1,5M-en belül is bőven van választék, és akkor aggódnod sincs min.