Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

hunsilverline
Válasz Zoleee kommentjére
2011. ápr. 15. 14:41

Ennek aztán nem sok köze nincs ahhoz, hogy mi lesz. Bármi is lesz, ez nekik alap hogy legyen. Az, hogy 2011-ben még nincs, csak a cég tulajdonosait, vezetőit jellemezi. Egytől egyik ültek a babérjaikon és amikor már késő akkor meg mutogatnak azokra akik dolgoztak...

Arról nem beszélve, hogy pár hónapja volt egy ugyanilyen pdf csak 2007-es keltezéssel:D

fatrinka
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 15. 15:44

ti azt gondoljátok, hogy nincs köze, sőt kategorikusan ki is meritek jelenteni, én meg azt, hogy gondolom, h semmi sincsen véletlen. én ezt figyelem felhívónak, és gondolat ébresztő információnak szántam, ha ti erre rá meritek mondani, hogy súlytalan - hát nektek legyen igazatok.

amennyire értelmetlen a rémhírek gyártása, ugyanannyira áltatni is felesleges magunkat.

amit én belinkeltem az az állami szerencsejáték szervező cég stratégiai céljait igazoló pályázati felhívás. esetleg érdemes el is olvasni mit tartalmaz.

Zoleee
Válasz fatrinka kommentjére
2011. ápr. 15. 16:33

ti azt gondoljátok, hogy nincs köze, sőt kategorikusan ki is meritek jelenteni, én meg azt, hogy gondolom, h semmi sincsen véletlen. én ezt figyelem felhívónak, és gondolat ébresztő információnak szántam, ha ti erre rá meritek mondani, hogy súlytalan - hát nektek legyen igazatok.

amennyire értelmetlen a rémhírek gyártása, ugyanannyira áltatni is felesleges magunkat.

amit én belinkeltem az az állami szerencsejáték szervező cég stratégiai céljait igazoló pályázati felhívás. esetleg érdemes el is olvasni mit tartalmaz.

[LEFT]Már 3-4 napja végig olvastam az egészet. Ha elolvastad, akkor például feltünhetett, hogy egyetlen szó sem esik a pókerről... Ez számomra például elég megnyugtató.

Továbbá tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen fejlesztés mennyi időt vesz igénybe :) Amire lesz ebből valami, addig azért még sok víz folyik le a Dunán.[/LEFT]

Matt Coburn
2011. ápr. 16. 3:26

[LEFT]Már 3-4 napja végig olvastam az egészet. Ha elolvastad, akkor például feltünhetett, hogy egyetlen szó sem esik a pókerről... Ez számomra például elég megnyugtató.

Továbbá tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen fejlesztés mennyi időt vesz igénybe :) Amire lesz ebből valami, addig azért még sok víz folyik le a Dunán.[/LEFT]

Az FBI-t kihagytuk a számításból. :D

jascsak
2011. ápr. 16. 8:41

én úgy értelmeztem,hogy kész rendszert akarnak megvenni
rövid a határidő
pl.a Playtech ami az ipokert rendszert üzemelteti és fejleszti simán
tudna azonnal szállítani

pár éve már volt egy ilyen pályázat,elkészült a rendszer(úgy emlékszem magyar fejlesztés,pókerrről akkor talán még nem volt szó csak fogadásról)
de az SZRT nem vette át és érvénytelennek(eredménytelennek) nyilvánította
a tendert
a fejlesztő szerint jól működött,de ezt bizinyítani nem lehet

szerintem az egész országban nincs több mint 5000 olyan játékos
(talán még ennyi sem)
aki értékelhető mennyiségű pénz tud keresni online pókerrel
a fogadást és a kaszinót nem tudom,de az még kevesebb lehet

DMANX
Válasz jascsak kommentjére
2011. ápr. 19. 9:47
Bumbanas
Válasz DMANX kommentjére
2011. ápr. 19. 10:29

remélem saját maguka sz*patják meg:

Index - Gazdaság - Ötszörös sarcot vethet ki a kormány a félkarú rablókra

Ezt azért ne vedd készpénznek! A sztori inkább arról szól, hogy ez után a hír után hogy fognak örülni, hogy "csak" kétszeresére emelik fel az adót.
Más téren is alkalmazzák ezt a "trükköt" mostanában, úgy látszik divat lett...

WARETRAPS
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. ápr. 19. 11:10

"aki másnak vermet ás, maga esik bele" :)

yoofej
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. ápr. 19. 11:42

"aki másnak vermet ás, maga esik bele" :)

vagy o a siraso :)

sportember
Válasz yoofej kommentjére
2011. ápr. 19. 11:57

be kéne tiltani a picsába

Élő ügyfélszolgálat