Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

apro
Válasz sportember kommentjére
2011. ápr. 19. 12:03

"A nyerőgépek után befizetett játékadó 2009-ben csaknem elérte a 36 milliárd forintot."

komolyan 36mrd adó folyik be játékgépekből? :-O

Tyllus
Válasz apro kommentjére
2011. ápr. 28. 8:59

offtopic

de a legnagyobb ellenzéki párt tömegsport egyesületében lesz pókerszakosztály is :)

Index - Belföld - Tömegsport-egyesületet tervezget az MSZP

hunsilverline
Válasz Tyllus kommentjére
2011. ápr. 28. 9:19

de a legnagyobb ellenzéki párt tömegsport egyesületében lesz pókerszakosztály is :)

Index - Belföld - Tömegsport-egyesületet tervezget az MSZP

Amikor ilyen mélyre behatol a politika az emberek életébe, abból sosem sül ki semmi jó.

stutubacsi
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 29. 10:52
Póker Tomi
Válasz stutubacsi kommentjére
2011. ápr. 29. 17:16

mókás 1 cikk :D

Evolution
Válasz Póker Tomi kommentjére
2011. ápr. 29. 17:39

beszarás :D magyar specialitás!

Jonas 77
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 30. 13:54
OldRknight
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. máj. 30. 14:00

Ezt láttátok már?

Sport Géza - Sport - Így razziáztak a rendőrök, a fegyveres pénzügyőrök az illegális pókerklubban

Inkább a "barna" kisebbséggel foglalkoznának a bohóc sünjei. Mocskos egy ország!

drpharm
Válasz OldRknight kommentjére
2011. aug. 1. 8:16

Új szerencsejáték törvényt vár a kormánytól Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője

Veszteséges magyar családok?
"Akinek nincs semmije az annyit is ér. Ezt tudom mondani"

RegGeri
Válasz drpharm kommentjére
2011. aug. 1. 9:58

Új szerencsejáték törvényt vár a kormánytól Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője

Nem sok érdemi új infót találtam benne. Talán csak annyit, hogy az EU is erősen foglalkozik az online póker kérdésével:
"egységesíteni kívánják a szerencsejátékok szabályozását. Első lépésként elkészült a problémákat felvető, úgynevezett zöld könyv, vagyis beindult az EU jogalkotási folyamata, ami viszont még igen hosszúra nyúlhat."

Szerintem teljesen logikus lenne megvárni az EU szabályozást, és annak mentén szabályozni itthon ezt a kérdéskört. Persze jelenleg úgy látom, sok esetben nem a logika a vezérelv a hazai kormányzásban.

Élő ügyfélszolgálat