Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

ferkocse
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. szept. 7. 16:51

ápolók, orvosok is tipliznek már, nekem miből tart?
nem fogok sokat tipródni baszki...

gorcsy
Válasz ferkocse kommentjére
2011. szept. 7. 16:56

nem tudom miért aggódtok
Volt olyan az utóbbi egy évben hogy valaki véleménye miatt a kormány bármit is változtatott az eredeti terven? (igen volt kb fél Európa nekünk ugrott de így is csak pár kisebb változtatást sikerült elérniük---médiatv. )

aaaa
Válasz ferkocse kommentjére
2011. szept. 7. 16:56

hát keleti szél fúj, kínai módra :D
:(

egyébként meg az eu-s (pl. máltai) licencű termeket is letilthatják?

redoubtable
Válasz aaaa kommentjére
2011. szept. 8. 6:22

hát keleti szél fúj, kínai módra :D
:(

egyébként meg az eu-s (pl. máltai) licencű termeket is letilthatják?

Én a mai jogi ismereteimmel ezt kizárt dolog tartanám hogy megléphetik. Ha mégis akkor az EU nem így fog reagálni Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar) - YouTube hanem ki fognak minket baszni az unióból.

A szerencsejáték ZRT meg elhúzhat a picsába. Tegnap fél füllel azt hallottam hogy a kecskeméti focicsapatnak ő lesz a főszponzora! HOGY????????????? Az eddigi bundák semmik voltak ahhoz amik ezután jönnének majd.

RegGeri
Válasz prims kommentjére
2011. szept. 8. 6:31

francia, olasz minta kéne ide is, azzal a különbséggel, hogy mi mehetnék a liszenszt kapott terem .COM-os játékosai közé is, mivel a magyar piac sztem elég kicsi ahhoz, h egy kizárólagos magyar termet érdemes legyen indítania bármelyik online oldalnak. ebben a lenne nagy pénz, mivel csak az a terem kapna magyar liszenszt amelyik a magyar játékosok rake-je után fizetné a %-ot annak a köcsög rabló szerencsejátékzrt-nek

Szerintem is ez lenne az értelmes iránya a kérdés rendezésének. Egy baj van vele, hogy koncepcionális gondolkodást, és sok előkészítést igényel. Az IP blokkolás sokkal egyszerűbb, és utána minden magyar játékos Póker kaparós sorsjegyre költi majd a rollját. Teljesen jó terv, láthatóan működni fog.. :eek:

Kispagat
Válasz RegGeri kommentjére
2011. szept. 8. 7:30

Elsősorban nem a pókeresekre gondoltak, hanem az online sportfogadásra. Az csak külön pech, ha egy oldal póker és sportfogadás egyben.

Farang
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 8. 7:36

Én a mai jogi ismereteimmel ezt kizárt dolog tartanám hogy megléphetik. Ha mégis akkor az EU nem így fog reagálni Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar) - YouTube hanem ki fognak minket baszni az unióból.

Évekkel ezelőtt több országot megróttak emiatt, azóta se történt semmi.
Hacsak nem az, hogy az EU fontolgatja egy közösségi szerencsejáték-szabályozás kidolgozását.
Szóval illúzióink azért ne legyenek a jogállamiságról...

Realmargit
Válasz Farang kommentjére
2011. szept. 8. 9:03

Ráadásul ilyen esetekben a MB/Neteller is azonnal felfüggeszti a pénzmozgásokat, hiába tudod megoldani a termek internetes elérését.
Kezdhetünk vadászni külföldi bankokat, használható Visa kártyával...

Legalább ordító hülyeségekkel ne rémítsük már egymást!

andree
Válasz Realmargit kommentjére
2011. szept. 8. 9:47

Amúgy a szerencsejáték oldalak betiltása mennyi közvetett bevételkiesést jelent majd? Csak mert kb fél ország bwin feliratokkal van kitáblázva, meg a sportcsatornákon is szinte csak szerencsejáték oldalak hirdetnek.

titcar
Válasz RegGeri kommentjére
2011. szept. 8. 10:31

minden magyar játékos Póker kaparós sorsjegyre költi majd a rollját. Teljesen jó terv, láthatóan működni fog.. :eek:

kételyeid vannak? :eek:

Élő ügyfélszolgálat