ápolók, orvosok is tipliznek már, nekem miből tart?
nem fogok sokat tipródni baszki...
nem tudom miért aggódtok
Volt olyan az utóbbi egy évben hogy valaki véleménye miatt a kormány bármit is változtatott az eredeti terven? (igen volt kb fél Európa nekünk ugrott de így is csak pár kisebb változtatást sikerült elérniük---médiatv. )
hát keleti szél fúj, kínai módra :D
:(
egyébként meg az eu-s (pl. máltai) licencű termeket is letilthatják?
hát keleti szél fúj, kínai módra :D
:(
egyébként meg az eu-s (pl. máltai) licencű termeket is letilthatják?
francia, olasz minta kéne ide is, azzal a különbséggel, hogy mi mehetnék a liszenszt kapott terem .COM-os játékosai közé is, mivel a magyar piac sztem elég kicsi ahhoz, h egy kizárólagos magyar termet érdemes legyen indítania bármelyik online oldalnak. ebben a lenne nagy pénz, mivel csak az a terem kapna magyar liszenszt amelyik a magyar játékosok rake-je után fizetné a %-ot annak a köcsög rabló szerencsejátékzrt-nek
Elsősorban nem a pókeresekre gondoltak, hanem az online sportfogadásra. Az csak külön pech, ha egy oldal póker és sportfogadás egyben.
Én a mai jogi ismereteimmel ezt kizárt dolog tartanám hogy megléphetik. Ha mégis akkor az EU nem így fog reagálni Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar) - YouTube hanem ki fognak minket baszni az unióból.
Ráadásul ilyen esetekben a MB/Neteller is azonnal felfüggeszti a pénzmozgásokat, hiába tudod megoldani a termek internetes elérését.
Kezdhetünk vadászni külföldi bankokat, használható Visa kártyával...
Amúgy a szerencsejáték oldalak betiltása mennyi közvetett bevételkiesést jelent majd? Csak mert kb fél ország bwin feliratokkal van kitáblázva, meg a sportcsatornákon is szinte csak szerencsejáték oldalak hirdetnek.
minden magyar játékos Póker kaparós sorsjegyre költi majd a rollját. Teljesen jó terv, láthatóan működni fog.. :eek: