Elég meleg...
"A szabályozás első lépése, ami az illegális oldalak technikai (IP cím blokkolás - azaz hazai internet szolgáltatón keresztül ne lehessen illegális szerencsejáték oldalt elérni) és banki (tranzakció tiltás) blokkolását jelenti azonnal bevezethető. A blokkolás az állami szerencsejáték szervező sportfogadási bevételeinek azonnali növekedését fogja eredményezni, mivel a blokkolt oldalak játékosai kénytelenek lesznek áttérni a szabályozott játékokra (tippmix, lottó, stb.), ami azonnali többlet adóbevételt is jelent. A blokkolás azonnal bevezethető, a végleges szabályozás néhány hónap alatt."
pffff, hát ezek szépen pofára fognak esni, ha tényleg így várják a hazai szerencsejáték ipar fellendülését. melyik grinder fog lottózni, vagy tippmixezni póker helyett? idióták
Hú de ízeseket tudnék káromkodni, inkább nem teszem.
Azért ez humoros, hogy azt gondolják, hogy bármilyen alternatíva nélkül csak úgy lehet blokkolni nemzetközi weboldalakat. Azért ez még nem Kína baszki.
Az a felvetés, hogy aki eddig pokerezett online az majd egyből lottózni, tippmixezni és rulettezni fog az meg extra vicces...
Kapkodnak kurvára, mert gondolom nem a mostani 50.000 ft/ gép / hó emeléstől fosnak igazán (bár az is odaver majd sok cégnek), hanem attól tartanak, ha beválik még jön emelés. Az szerintem is biztos, hogy ezzel az emeléssel sok kocsmából kikerül majd a gép, mert biztos hogy vannak olyan helyek, amik 100.000 forint hasznot hoztak havonta és annak a fele elmegy + még a kocsmárossal felezni kell az már csúnya bukta azért...
Kínában érzem magamat lassan. Itt levegőt is csak akkor vehet az ember ha engedélye van hozzá és leadózik utána. Kifognak baszni minket az unióból is ha ilyeneket kitalálnak.
Kifognak baszni minket az unióból is ha ilyeneket kitalálnak.
Én kibaszott módon adózom a pokernél, azzal, hogy fizetem a raket. Minden kurva potban amibe önként pénzt teszek.
Ráadásul ilyen esetekben a MB/Neteller is azonnal felfüggeszti a pénzmozgásokat, hiába tudod megoldani a termek internetes elérését.
Kezdhetünk vadászni külföldi bankokat, használható Visa kártyával...
francia, olasz minta kéne ide is, azzal a különbséggel, hogy mi mehetnék a liszenszt kapott terem .COM-os játékosai közé is, mivel a magyar piac sztem elég kicsi ahhoz, h egy kizárólagos magyar termet érdemes legyen indítania bármelyik online oldalnak. ebben a lenne nagy pénz, mivel csak az a terem kapna magyar liszenszt amelyik a magyar játékosok rake-je után fizetné a %-ot annak a köcsög rabló szerencsejátékzrt-nek
de ezután a cikk után, kurvára úgy látom, h ezek nem gondolkoznak, és ilyen távlatokba meg főleg nem látnak, ilyet mondani, könyörgöm:
"A blokkolás az állami szerencsejáték szervező sportfogadási bevételeinek azonnali növekedését fogja eredményezni, mivel a blokkolt oldalak játékosai kénytelenek lesznek áttérni a szabályozott játékokra (tippmix, lottó, stb.)"
nevetséges, h mennyire nincs közük ehhez az egészhez
az nem lenne rossz