vegyük akkor Észtországot aminek kb 1,3 millió lakosa van és nemrég vett licenszt a playtech.
Vki esetleg egy összegzést arról, hogy ki eshet ki a magyar piacról??
Ahogy eddig "beszéltük" Stars, Sportingbet marad.
Kérdés, hogy egész hálózatok eshetnek ki, vagy mondjuk pl a Bossnál valaki marad, valaki meg kiesik?
El is fogadták
Ha jól értem, már elis fogadták a törvényt.
Index - Gazdaság - Jövedéki és játékadót emelt a parlament
úgy tűnik igen, de ennek kapcsán semmilyen játékosokat érintő adózási szabályról nincs szó, szóval valaki telefonáljon már a tóninak, hogy mi a helyzet :D
Így van, arról nincs szó hogy a játékosok mennyit fognak adózni. Ha marad a jelenlegi szabály arra vonatkozólag akkor a pokernek itthon befellegzett.
nem teljesen értem, hogy miért játszod a hülyét, ez a rendszer leginkább az offline megoldásra hajaz, ergo így a játékosnak nem kell adózni. elvégre ezt a törvényt úgy is a hobbiplajákra szabták, így aligha várható el, hogy a gipsz jakab mondjuk bevall 100K online póker nyereményt. mindenki bontson pezsgőt, ez volt a legjobb megoldás minden online póker játékosnak.
btw miért evidens, hogy a PS-en legálisan lehet majd játszani?
Mutass egy paragrafust ahol le van írva hogy a "távszerencsejáték"-ot az adózott szerencsejáték jövedelmekhez sorolták (mint a lottó, tippmix, stb). Ha ez le van írva akkor ok, ha nem akkor maradhat a régi rendszer 16+27% EHO, csak épp ellenőrizve. Nyílván ez majd a gyakorlatban kiderül....de nem tetszik ez nekem....
egy "megfelelő" külföldi cím, a vps, együtt csodákra lehet képes
.........minden másra meg ott van a corel draw