Lehet h eléggé offtopic...
De sztem ma este ismét nagy közönség előtt fogják lejáratni a pókert. Ugyanis Bartha Zsolt a Barátok Köztben pókert szervez, és ide a rozsdás bökőt h Klaudia rájuk hívja a zsarukat!
De sztem ma este ismét nagy közönség előtt fogják lejáratni a pókert. Ugyanis Bartha Zsolt a Barátok Köztben pókert szervez, és ide a rozsdás bökőt h Klaudia rájuk hívja a zsarukat!
Ketsegkivul hatasosabb lenne, mint leadni 10X barmelyik hiradoban. Ennel mar csak az lenne "jobb", ha valamelyik igenytelen celebes kajalos musorban mondanak be, hogy az illegalis poker veszelyes, online poker tilos, ezert mindenki uldozze.
Sajnos ezek a nephulyito musorok kellenek a magyarok nagy reszenek, ha nem igy lenne, nem fomusoridoben adnak oket...
Alakul ez.
Index - Gazdaság - Újraszabályoznák a szerencsejátékot
Nagyon kell ezeknek az a 2 milliárd.
Nagyon kell ezeknek az a 2 milliárd.
2 milliárdért nem ugrálnának. sok 10-100 milliárdos bulik ezek.
Az évi 2 milliárd adóbevételre hivatkozni megalol. Nevetséges összeg. Valószínűleg csak az ötös és hatos lottóból több bevétele van a SzjZrt-nek és az államnak hetente.
2 milliárdért nem ugrálnának. sok 10-100 milliárdos bulik ezek.