Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

psycho
Válasz cincinatus kommentjére
2010. dec. 16. 8:05

Reggel 07:45-kor volt beszélgetés az MR1 Kossuth rádión a Szerencsejáték zrt. egyik szóvivőjével. Érdemes meghallgatni..

Dj69k
Válasz psycho kommentjére
2011. febr. 7. 9:13
BMWE46
Válasz Dj69k kommentjére
2011. febr. 7. 10:06

e-mailen kaptam egy szép kis cikket. b@xxák meg..
Magyar javaslat az internetes szerencsejtkok szablyozsra | Gazdasg | Gyr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

Az MSZSZ álmodik szvsz arról, hogy kizárólagos affiliate legyen Magyarországon.
Erre azért nem innék sósavat a helyükben ... :)

weeee7
Válasz Dj69k kommentjére
2011. febr. 7. 12:49

e-mailen kaptam egy szép kis cikket. b@xxák meg..
Magyar javaslat az internetes szerencsejtkok szablyozsra | Gazdasg | Gyr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

Azért az pozitív, hogy a játékosok bevételeinek adóztatásáról egy árva szó sincs.

rudinese33.1/3
Válasz weeee7 kommentjére
2011. febr. 7. 13:10

Én is ezt látom fontosabbnak. Attól nem félek, hogy létrejön egy nagy magyar szolgátató és CSAK oda leszünk irányítva magyar játékosok. Meg ofgnak egyezni a kormánnyal, pénzt fog beszedni a kormány a szolgáltatóktól - akik ezt azért elhúzzák, megtámadják ameddig csak lehet - , de lesz tere az online pókernek hivatalosan is... Inkább az szja fele érdekelne, de az csak a második lépés. Addig szerintem nem kell ezzel foglalkozni. Elég nyűg a sikeresség szintentartása a tilt, az rng. Nem időszerű most még ezen rágódni. Szerintem.

weeee7
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. febr. 7. 13:57

Nem tudom, valaha is napirendre kerül-e egyáltalán az szja, erre felállítani valamilyen rendszert valószínűleg költségesebb lenne, mint az ebből befolyó elhanyagolható adóbevétel.

cincinatus
2011. febr. 7. 23:36

Azért úgy tűnik az Európai Bíróságnak van esze, ez lehet a fény az alagút végén:

ECJ Upholds EU Law Over State Regulations in Online Gaming Case

mbela33
2011. febr. 8. 0:28

Azért az pozitív, hogy a játékosok bevételeinek adóztatásáról egy árva szó sincs.

majd lesz arról is :)

dr.drogba
Válasz cincinatus kommentjére
2011. febr. 8. 8:03

Azért úgy tűnik az Európai Bíróságnak van esze, ez lehet a fény az alagút végén:

ECJ Upholds EU Law Over State Regulations in Online Gaming Case

Nagyvonalakban mégis mit jelent?Nem igazán vagyok otthon angolból,elöre is köszi.

cincinatus
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. febr. 8. 9:24

A címben benne van a lényeg:

Az Európai Bíróság online szerencsejáték ügyben megerősítette, hogy az EU joga a nemzeti szabályozások felett áll.

A cikk első bekezdése:

Az Európai Bíróság egy közelmúltbeli döntése tisztázta, hogy az EU törvényei hogyan befolyásolják az online szerencsejáték-szabályozást az egyes tagállamokon belül. A döntés a Winner Wetten v. Mayor of Bergheim ügyben kimondta, hogy a nemzeti szabályozásnak meg kell felelnie az Európai Uniós jognak és elutasította Németországot, hogy kivételt tegyen az az Európai Unió szabályozása alól, amely lehetővé teszi a szabad kereskedelmet és a tisztességes versenyt.

Élő ügyfélszolgálat