Az:)!de látod apát az AA túlhúzása engem meg ezek a reklámok b..nak fel!megyek is összeverem a családot!!:)
ez a reklám mekkora LOL :D
...ettől függetlenül az üzenetét lehet érteni és van is alapja, mert sajnos online is lehet játékfüggő valaki. Szerintem sokunk ismerettségi körében van olyan személy aki már-már megszállottként él benne és nem feltétlenül jön ki jól anyagilag.
ez a reklám mekkora LOL :D
...ettől függetlenül az üzenetét lehet érteni és van is alapja, mert sajnos online is lehet játékfüggő valaki. Szerintem sokunk ismerettségi körében van olyan személy aki már-már megszállottként él benne és nem feltétlenül jön ki jól anyagilag.
az ezzel kapcsolatos reklámok csak engem b..nak fel??
YouTube - Apa újra velünk játszik
itt van egy elég közérthető leirás:
Virtuális magánhálózat - Wikipédia
a gyakorlatban a VPN eléggé eszi a sávszélt, de nem tudom ez a pokerre milyen hatással van, mivel a poker ilyen szempontból nem kajál sokat, a baj inkább a lagolással lehet, de szerintem müködőképes. ha a mobilnet nem érzed lagosnak, akkor ezt sem fogod szerintem.
kiiktatni úgy tudják, hogy kihúzzák a dugót a falból nálad. amúgy szerintem ha tényleg elkezdenek blokkolni külföldi oldalakat akkor cudar világ lesz, még hogy EU, lol.
Az a baj, h te (is) azt hiszed, h az az üzenete, h függő leszel tőle. Ez az egész nem erről szól.
Én nem leszek, mert csak élőzöm :D De persze az online többség sem lesz az, mégis vannak sokan akik azok és nem ismerik fel, mert a függőséggel eddig csak az nyerőgépek volt összehozva. Ezért nem tartom rossznak ezt a videot, mert azért érdemes rávilágítani.
+1 zehy
a videó nem más, mint egy aljas lejáratókampány legújabb gyöngyszeme.
és azt hiszem, hogy sajnos azok számára, akik csak hallomásból ismerik a póker világát (főleg ha már eleve megvan az előítélet, hogy ez csak gambling) csak tovább erősíti ezt a meggyőződést.
Van olyan ország a világon ahol ez teljesen legális(fra,olasz kivéve,mert az már diszkrimináció),és nyugodtan utalgathatok,levehetek,nem kell tartanom semmilyen szankciótol és játszhatok bárkivel,persze adómentesen?
Talán Málta lehet,mivel több cég is oda van bejegyezve...
Van olyan ország a világon ahol ez teljesen legális(fra,olasz kivéve,mert az már diszkrimináció),és nyugodtan utalgathatok,levehetek,nem kell tartanom semmilyen szankciótol és játszhatok bárkivel,persze adómentesen?
Talán Málta lehet,mivel több cég is oda van bejegyezve...