Egyesült Királyság pl.
Ok,köszi,de tudsz még más országot?
Pl,több barátom dolgozik németo,svédo-ba,mellette hobbipokeresek,és 5-6k eur körül levesznek évente,ottani bankkártyára.Senki nem baszogatta öket,de fingjuk sincs,hogy ez mennyire legális.
értem, amit mondasz, de eddig baszogatott téged akárki is itthon, amikor levetted a pénzt? szerintem nem. :)
Szerencsére nem(kopp-kopp).
Azért érdekel igazán,mert lehet elköltöznénk asszonnyal,és nem az Egyesült királyság a legvonzóbb.
Valami itt nem teljesen tiszta.Ha egyetlen oldalt nem tudnak letiltani akkor több százat hogyan tudnak majd???
"Korábban írtuk: Nem éri el a fideszes cenzúra a Kuruc.infót - sajnálkoztak a HírTV-ben
Vízkereszt napja előtti estén a Hír TV híradójában rövid tudósítást sugároztak arról, hogy szerintük az új médiatörvény "sajnos" tehetetlen a külföldi ország területéről Magyarországon műsort vagy elektronikus tartalmat sugárzó médiával szemben, hiszen a friss jogszabály hatálya nem terjed, nem terjedhet ki annak területére. "
Kuruc.info - Kuruc.info a HírTV-ben - még a Cigánybűnözés rovat nevét is kitakarták
Amúgy szerintem ezt pikk-pakk meg lehet oldani, csak egy haver kell külföldön meg egy non-stop üzemelő gép, nem kell ezért kiköltözni csak max. kimenni valahova a pénzért... :)
Sajnos lassan tényleg helyzet van, a minap találtam rá erre a cikkre és ez sajnos már nem az SzJ Zrt. (félre)tájékoztatása:
"Jön az új szerencsejáték-törvény. A kormányzat fellép az illegálisan működő internetes fogadó- és pókeroldalak ellen"
MN Magyar Nemzet
Ezt már a Nemzetgazdasági Minisztérium adta ki, tehát ebből sajnos törvény lesz, de nagyon nem mindegy hogy milyen.
Az Szj Zrt. tűzzel-vassal állami monopóliumot szeretne az online pókerre is, aminek szerintem nagyon súlyos következményei lesznek.
Ami érdekes a cikkben: "Az ágazat jövőjéről szóló elképzelések összerendezését már megkezdte a minisztérium, a munkába bevonják az érdekképviseletek, a Szerencsejáték Zrt. és az illetékes hatóságok képviselőit."
Remélem a pókeres érdekképviselet hatékonyan fog lobbizni és tájékoztat bennünket is a tárgyalások alakulásáról.
nagyszerű
fosszuk meg a magyart minden szórakozástól, meg apróbb kereseti lehetőségektől, és lopjunk milliárdokat,
sajnos én a Fideszre szavaztam, de kezdem nagyon megbánni
basszus
hadd játszunk már nyugodtan és békében ebben a pokeközösségben
Sajnos lassan tényleg helyzet van, a minap találtam rá erre a cikkre és ez sajnos már nem az SzJ Zrt. (félre)tájékoztatása:
"Jön az új szerencsejáték-törvény. A kormányzat fellép az illegálisan működő internetes fogadó- és pókeroldalak ellen"
MN Magyar Nemzet
Ezt már a Nemzetgazdasági Minisztérium adta ki, tehát ebből sajnos törvény lesz, de nagyon nem mindegy hogy milyen.
Az Szj Zrt. tűzzel-vassal állami monopóliumot szeretne az online pókerre is, aminek szerintem nagyon súlyos következményei lesznek.
Ami érdekes a cikkben: "Az ágazat jövőjéről szóló elképzelések összerendezését már megkezdte a minisztérium, a munkába bevonják az érdekképviseletek, a Szerencsejáték Zrt. és az illetékes hatóságok képviselőit."
Remélem a pókeres érdekképviselet hatékonyan fog lobbizni és tájékoztat bennünket is a tárgyalások alakulásáról.
Aki ügyes az úgy is megtalálja a módját,hogy pókerezzen online itthon, bármilyen jó vagy rossz törvényt is hozzanak.
Ezek az informatikusok nagyon agyafúrtak. :)