Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az onlinepóker szabályozása 2011-ben

MrWindd
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. márc. 13. 12:55

köhöm..
mikor hallottatok ti olyat h egy politikus betartja amit ígért?
no para.

Ne mondj ilyet!Betartották!Mondták,hogy a javunkat akarták, és el is vették!!!

Feriboyslimshady
Válasz MrWindd kommentjére
2010. márc. 13. 13:06

Ne mondj ilyet!Betartották!Mondták,hogy a javunkat akarták, és el is vették!!!

Ez így van, ha pénzt ígérnek azt is megtartják :D

BMWE46
2010. márc. 13. 17:39

Sajna olaszországban már be van tiltva, illetve ha jól tudom korlátozások közé van szorítva és csak a helyi érdekeltségű termekben lehet játszani...

Remélem nem vesszük át a rossz példákat, mint ahogy erre már nem egy példa volt...

De ez kb. olyan mintha kiderülne, hogy pl. Ausztriában és Németországban a termőföld mérgezett tápanyaggal lett kezelve (ez csak példa), ilyenkor a leendő magyar agrárminiszter tuti,h azt nyilatkozná, h ez globális probléma és meg kell oldani.

Ennek az egésznek az oka az,h kirobbant az a nagy bundabotrány. Rengeteget kerestek a csalók a fogadásokkal/ellenfogadásokkal. Lehetőséget adva a pénzmosásnak is. Ezért nyilatkozta,h az online szerencsejátékot korlátozni kell, nem pedig a póker miatt...

MrWindd
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. márc. 13. 18:02

Sajna olaszországban már be van tiltva, illetve ha jól tudom korlátozások közé van szorítva és csak a helyi érdekeltségű termekben lehet játszani...

Remélem nem vesszük át a rossz példákat, mint ahogy erre már nem egy példa volt...

De ez kb. olyan mintha kiderülne, hogy pl. Ausztriában és Németországban a termőföld mérgezett tápanyaggal lett kezelve (ez csak példa), ilyenkor a leendő magyar agrárminiszter tuti,h azt nyilatkozná, h ez globális probléma és meg kell oldani.

Ennek az egésznek az oka az,h kirobbant az a nagy bundabotrány. Rengeteget kerestek a csalók a fogadásokkal/ellenfogadásokkal. Lehetőséget adva a pénzmosásnak is. Ezért nyilatkozta,h az online szerencsejátékot korlátozni kell, nem pedig a póker miatt...

Ez igaz.Viszont nem csak a pénzmosásról van szó.Kell a bevétel.Valószinű valami kis százalékot fognak kérni a termektől minden magyar játékosnak kifizetett cash után.Ezt gondolom egyből a játékosokra fogják hárítani a termet.Ilyen világban élünk.Mindenért adózni kell...

BMWE46
2010. márc. 13. 21:05

Ez igaz.Viszont nem csak a pénzmosásról van szó.Kell a bevétel.Valószinű valami kis százalékot fognak kérni a termektől minden magyar játékosnak kifizetett cash után.Ezt gondolom egyből a játékosokra fogják hárítani a termet.Ilyen világban élünk.Mindenért adózni kell...

Ez a cikk most nem erről szól amire Te gondolsz...

titcar
2010. márc. 14. 0:58

a terem meg nyilván nem fogja körberöhögni őket

MrWindd
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. márc. 14. 10:37

-

Ez a cikk most nem erről szól amire Te gondolsz...

Igazad,van,elnézést kérek.Pár lépéssel előbbre gondolkodtam.Még egyszer Mea Culpa....

pinyooooo
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. márc. 14. 13:38

kint sz**** elvagy luxus körülmények között.... a pénzt meg rakod félre... meg a csajok is bírják szerintem az európai ****-t

Csak vigyázz, nehogy a "csajnak" is f***a legyen! :D

Heyman!
Válasz pinyooooo kommentjére
2010. márc. 22. 3:05

Én nem látok itt problémát. Az internetnek és az EU-nak hála, akinek kereset szinten megéri ez, az szerintem ezután is tud működni. Pl. annak ellenére hogy az USA-ban betiltották az online szerencsejátékot (azt most nem tudom minden államban-e vagy sem), sok olyan amerikait ismerek, aki számára tiltott az online játék, mégis a mai napig játszik. Egyrészt azért, mert bizonyos termek nem foglalkoznak a tiltással, főleg ha erősen offshore helyen működnek, másrészt meg olyanra is van példa nem kis számban, hogy a régi tagok továbbra is játszhatnak, csak az új tagok nem regisztrálhatnak a betiltott helyekről. Én úgy gondolom ha nálunk betiltják, ugyan ez lesz majd, nem hiszem ugyanis, hogy az USA-nál hatékonyabban tudnák ezt itthon szabályozni és felügyelni. Főleg ha azt nézzük, hogy ezeken a helyeken, ahol a termek nagy része működik, nem érvényesek a szokásos törvények, tehát hiába vergődik bárki, jogilag nem tudják rábírni őket, hogy bárkit korlátozzanak. Pl. Antigua-i termet nem hinném hogy bármilyen itthoni szabályozás izgatna. De ha teljesen ellehetetlenítik, akkor játék idejáre fogja magát a játékos, és kicuccol Szlovákiába, vagy mittomén melyik szomszédba. Aki megélhetési szinten űzi ezt, annak úgyis megéri. Velük nem fognak egy ilyen törvénnyel kiszúrni, főleg ennyire átjárható határok mellett. A kisebb halakkal lehet. Ebben viszont pont az a vicc, hogy nem azokat fogják eliminálni, akik igazából itt a 'gondot okozzák' az ő szemükben. Szóval adnak a szarnak egy pofont. Esetleg kicsit jobban megértenék egy ilyen törvényt, ha tömegesen játszanának itthon a neten szerencsejátékot. De ez nem így van...

Azért mennyire balgák, nem inkább nyitnának a neten egy állami kaszinót vagy pókertermet, vagy támogatnák, hogy itthon többen nyissanak online. Azzal még keresnének is. Dehát hogy is nézne ki egy ilyen húzás a KDNP-től? Persze lehet ez több hasznára lenne az államnak, de úgyan már... Sokat kell még várni, amíg rájövünk arra, amire Anglia.

niheben
Válasz Heyman! kommentjére
2010. ápr. 28. 12:12

Nem olvastam végig a témát, de az Origon most kjelent ez meg: Májustól csak kaszinóban és kártyateremben játszható póker

Kérdés egy nálam jobban hozzárétőhöz, hogy csak a játékszervezőkre vagy a játékosokra is vonatkozik? Esetleg figyelik a bankszámlákat ezentúl? Esetleg volt már ez a téma itt a fórumon is?
Tovább gondolva, mi lesz a május 1 előtti nyeremények sorsa?

Élő ügyfélszolgálat