Szia!
Olvasd el a 3. pontot: Póker játékok, póker klubok
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy gyakorlatilag május 1-el illegális lesz az online poker. Csak a Szerencsejáték által szervezett versenyek lennének szabályosak. (ha lenne...) Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyire kezelik ezt kiemelten, illetve kiknek kell tartaniuk az esetleges vizsgálatoktól, büntetésektől? Gondolok itt elsősorban a top játékosokra.... Eleve, mennyire lesz ez ellenőrizhető, büntethető. Vannak-e elrejtési kiskapuk? Pl. moneybookers.
Kösz, megnyugodtam. E szerint, saját felelősségre lehet játszani.
A 2+2 -n évek óta megy ez a topic:
Where to move to play online poker? (legally and tax free) - Travel Forum
1 kérdésem lenne: hallottam azt is, hogy ezentúl csak a franciák franciákkal játszhatnak és azt is, hogy nem így lesz csak engedélyt kell szerezni a termeknek. Most melyik az igaz? Elég gáz lenne, ha a franciák teljesen bezárnák a kapukat...
1 kérdésem lenne: hallottam azt is, hogy ezentúl csak a franciák franciákkal játszhatnak és azt is, hogy nem így lesz csak engedélyt kell szerezni a termeknek. Most melyik az igaz? Elég gáz lenne, ha a franciák teljesen bezárnák a kapukat...
A 2+2 -n évek óta megy ez a topic:
Where to move to play online poker? (legally and tax free) - Travel Forum
Erdekes kis hirdetes:
Index - Infó - Játssz lutrira, nyerj titokban, de akkor adózz utána!
Meny a cikk aljára s megtalálod hogy ki rendelte meg a cikket.
Erdekes kis hirdetes:
Index - Infó - Játssz lutrira, nyerj titokban, de akkor adózz utána!
Nem számít jövedelemnek a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény 16. §-a alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, a sorsjátékból, a pénznyerő automatából, a játékkaszinóból, a bukmékeri rendszerű fogadásból, a lóversenyfogadásból, bingójátékból, továbbá a kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény.
nemértem en ezt
az engedelyhez nem kotott utan vesszo van, ha mindegyikre(nem csak a sorsolasos jatekra) vonatkozna akkor nem : kéne?