Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az onlinepóker szabályozása 2011-ben

ftmatg
Válasz OLDNAVY kommentjére
2010. ápr. 30. 9:05

Szia!

Olvasd el a 3. pontot: Póker játékok, póker klubok

Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy gyakorlatilag május 1-el illegális lesz az online poker. Csak a Szerencsejáték által szervezett versenyek lennének szabályosak. (ha lenne...) Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyire kezelik ezt kiemelten, illetve kiknek kell tartaniuk az esetleges vizsgálatoktól, büntetésektől? Gondolok itt elsősorban a top játékosokra.... Eleve, mennyire lesz ez ellenőrizhető, büntethető. Vannak-e elrejtési kiskapuk? Pl. moneybookers.

OLDNAVY
Válasz ftmatg kommentjére
2010. ápr. 30. 11:16

Kösz, megnyugodtam. E szerint, saját felelősségre lehet játszani.

reirreT
Válasz gergo221 kommentjére
2010. jún. 1. 4:29
nlght
Válasz reirreT kommentjére
2010. jún. 12. 19:06

1 kérdésem lenne: hallottam azt is, hogy ezentúl csak a franciák franciákkal játszhatnak és azt is, hogy nem így lesz csak engedélyt kell szerezni a termeknek. Most melyik az igaz? Elég gáz lenne, ha a franciák teljesen bezárnák a kapukat...

titcar
Válasz nlght kommentjére
2010. jún. 12. 19:11

1 kérdésem lenne: hallottam azt is, hogy ezentúl csak a franciák franciákkal játszhatnak és azt is, hogy nem így lesz csak engedélyt kell szerezni a termeknek. Most melyik az igaz? Elég gáz lenne, ha a franciák teljesen bezárnák a kapukat...

https://poker-akademia.com/hirek/nemzetkozi_poker_hirek/kiadtak_az_elso_online_poker_licenszeket_franciaorszagban/ + a topicja

atish81
Válasz reirreT kommentjére
2010. júl. 7. 10:09

A 2+2 -n évek óta megy ez a topic:

Where to move to play online poker? (legally and tax free) - Travel Forum

elég kevés bejegyzés van benne.

ez viszont elég meggyőző:
Ask A Pro about Living in Seoul, South Korea - Travel Forum

tarisznya
Válasz atish81 kommentjére
2010. dec. 14. 17:43
kkslop
Válasz tarisznya kommentjére
2010. dec. 14. 17:57

Meny a cikk aljára s megtalálod hogy ki rendelte meg a cikket.

dj.reLax86
Válasz tarisznya kommentjére
2010. dec. 14. 18:00

Erdekes kis hirdetes:

Index - Infó - Játssz lutrira, nyerj titokban, de akkor adózz utána!

Gusztustalan országban élünk. Bár a hazafiak ezt másképp gondolják.

harvypoker
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. dec. 14. 18:26

Nem számít jövedelemnek a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény 16. §-a alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, a sorsjátékból, a pénznyerő automatából, a játékkaszinóból, a bukmékeri rendszerű fogadásból, a lóversenyfogadásból, bingójátékból, továbbá a kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény.

nemértem en ezt
az engedelyhez nem kotott utan vesszo van, ha mindegyikre(nem csak a sorsolasos jatekra) vonatkozna akkor nem : kéne?

Élő ügyfélszolgálat