Mindegyikre érvényes, megint elbaszták :)
"továbbá a kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény."
(Online) :) kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény... Magyarul ez nem jövedelem, nice :)
marmint ugyerted mindegyik adomentes?
bar a kartyaterembe nemhiszem hogy beletartozik az online dehat en nem is pokerezek :)
mindenhol irjak ezt hogy csak a legalisra vonatkozik az adomentesseg de csak cikkekben latom, magat a torvenyt sehol sem
nemtom mar milenne a jo megoldas, marad az offshore? :)
mér ha nem írjak oda h online nem lehet benne akk en belegondolom..
ne haragudjon a tisztelt törvényalkotó h szellemi fogyatékos vagyok és nem értem a törvény aszövegét. innentől ennyi.:D
mér ha nem írjak oda h online nem lehet benne akk en belegondolom..
ne haragudjon a tisztelt törvényalkotó h szellemi fogyatékos vagyok és nem értem a törvény aszövegét. innentől ennyi.:D
Szívesen megkérdezném a Szerencsejáték Zrt. milliárdos fejeseit egy sötét utcában, hogy mi is a baj az online pokerrel.
Szívesen megkérdezném a Szerencsejáték Zrt. milliárdos fejeseit egy sötét utcában, hogy mi is a baj az online pokerrel.
Hát igen, tényleg durva, hogy baszogatják az online pokert, a lottót, meg ami egy baszott negativ várható értékű játék reklámozzák a TVben, hogy "bármikor bejöhet" stb, stb.
Rájuk is ráférne már egy lejárató kampány, vagy legalább valami olyan ami felvilágositja az embereket, hogy a legtöbb SzZRT által szervezett játék pénzkidobás.
Vagy egy weboldal ahol össze van hasonlitva a poker a lottóval vagy kenoval vagy ilyesmi, aztán azt az oldalt lehetne linkelni facebookon, iwiwen stb...
"Ebből kifolyólag a nyertes játékosok sokszor nem tudják, hogy az ilyen illegális játékokból származó nyereményt adókötelezettség terheli, míg a Magyarországon legális szerencsejátékokból származó nyereménynek nincs adóvonzata."
Ja, tehát lottózzak én is, mert az milyen jó nekem... pff, no comment.