Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az onlinepóker szabályozása 2011-ben

Skaidy
Válasz harvypoker kommentjére
2010. dec. 14. 18:35

Mindegyikre érvényes, megint elbaszták :)

"továbbá a kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény."

(Online) :) kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény... Magyarul ez nem jövedelem, nice :)

harvypoker
Válasz Skaidy kommentjére
2010. dec. 14. 19:00

marmint ugyerted mindegyik adomentes?
bar a kartyaterembe nemhiszem hogy beletartozik az online dehat en nem is pokerezek :)

Zsoltika01
2010. dec. 14. 19:35
harvypoker
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2010. dec. 14. 20:07

mindenhol irjak ezt hogy csak a legalisra vonatkozik az adomentesseg de csak cikkekben latom, magat a torvenyt sehol sem

nemtom mar milenne a jo megoldas, marad az offshore? :)

Skaidy
2010. dec. 14. 21:01

mér ha nem írjak oda h online nem lehet benne akk en belegondolom..

ne haragudjon a tisztelt törvényalkotó h szellemi fogyatékos vagyok és nem értem a törvény aszövegét. innentől ennyi.:D

titcar
Válasz Skaidy kommentjére
2010. dec. 14. 21:08

mér ha nem írjak oda h online nem lehet benne akk en belegondolom..

ne haragudjon a tisztelt törvényalkotó h szellemi fogyatékos vagyok és nem értem a törvény aszövegét. innentől ennyi.:D

a tudatlanság nem felmentő körülmény

Krono
Válasz titcar kommentjére
2010. dec. 14. 21:35

Szívesen megkérdezném a Szerencsejáték Zrt. milliárdos fejeseit egy sötét utcában, hogy mi is a baj az online pokerrel.

Zsoltika01
Válasz Krono kommentjére
2010. dec. 14. 21:45

Szívesen megkérdezném a Szerencsejáték Zrt. milliárdos fejeseit egy sötét utcában, hogy mi is a baj az online pokerrel.

Mennék veled érdeklődni én is.
Ha pedig jövőre ne adj isten kinyírják az itthoni lehetőségeket,ha vannak innen olyanok akik külföldre távoznak akkor velük is szívesen tartanék..

WaterMaker
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2010. dec. 14. 22:36

Hát igen, tényleg durva, hogy baszogatják az online pokert, a lottót, meg ami egy baszott negativ várható értékű játék reklámozzák a TVben, hogy "bármikor bejöhet" stb, stb.
Rájuk is ráférne már egy lejárató kampány, vagy legalább valami olyan ami felvilágositja az embereket, hogy a legtöbb SzZRT által szervezett játék pénzkidobás.
Vagy egy weboldal ahol össze van hasonlitva a poker a lottóval vagy kenoval vagy ilyesmi, aztán azt az oldalt lehetne linkelni facebookon, iwiwen stb...

"Ebből kifolyólag a nyertes játékosok sokszor nem tudják, hogy az ilyen illegális játékokból származó nyereményt adókötelezettség terheli, míg a Magyarországon legális szerencsejátékokból származó nyereménynek nincs adóvonzata."
Ja, tehát lottózzak én is, mert az milyen jó nekem... pff, no comment.

dj.reLax86
Válasz Krono kommentjére
2010. dec. 14. 22:56

:D szerintem nem szarnának be tőled. :D

Élő ügyfélszolgálat