Igen ez már haladás, és közel is van a realitáshoz. Mondjuk nem a levezetett példa szerint de már közelít a valós értékhez.
Ami pozitív, hogy az online gaming cégek hajlandók is lennének kifizetni ezt az adót. Csak az onlinepoker után kapott 16%-ból lenne az államnak olyan 1-1,5 milliárd adó bevétele.
Csak egyelőre erre még nincs érvényes jogszabály, akkor hogy is tehetnék?
Még valami: a pesszimisták egy kicsit fogják már vissza magukat. Elég az, hogy a Szerencsejáték Zrt temeti az online pókert, maga a pókeresek ne erősítsék már még ebben...
Még valami: a pesszimisták egy kicsit fogják már vissza magukat. Elég az, hogy a Szerencsejáték Zrt temeti az online pókert, maga a pókeresek ne erősítsék már még ebben...[/QUOTE]
Én azért bizakodok,mert ti csináljátok ezt a 63-at.Gondolom ha nem reménykednétek vmit pozitív törvényben nem csinálnátok.
Zoleee, Nincs kapcsolatotok a kormányzathoz, SZJRt új vezetéséhez? Bár sajnálatos módon a magyar online poker közösség erőteljesen szegregált, ha van közösség ami talán érdemben képes lenne még most befolyásolni a szabályzás kialakítását akkor az a Ti közösségetek!
Az elmúlt hónapok agresszív reklámkampányát figyelve ez a nyilatkozat jól illeszkedik a korményzati stratégiába és politikai szándék úgy tűnik teljesen egyértelmű. A kérdés pusztán az, hogy a célok között milyen súllyal szerepel a költségvetési bevételek növelése, illetve az konzervatív ideológiai választópolgárok-fogyasztók kiszolgálása. Amennyiben elsődleges cél az adóbevétel, úgy a megfelelő csatornákon talán lehetne hatni a szabályozás előkészítőire. Amennyiben a másik cél a fajsúlyosabb, akkor persze az online pókernek Magyarországok sok évre vége lesz.
Amúgy igen. Az on line póker jelenlegi formájának rövidesen vége. Lehet még fél év vagy 1 év de vége.
Reggel 07:45-kor volt beszélgetés az MR1 Kossuth rádión a Szerencsejáték zrt. egyik szóvivőjével. Érdemes meghallgatni..
Reggel 07:45-kor volt beszélgetés az MR1 Kossuth rádión a Szerencsejáték zrt. egyik szóvivőjével. Érdemes meghallgatni..
Hogy nem omlott rá a plafon a sok kamu duma miatt!
Én is éppen erre gondoltam..
Szerintem idővel az archívumból visszakereshető lesz..
Azért jó, hogy nem csak minket basztatnak:
Index - Gazdaság - Tiltott szerencsejáték a Postánál?