Index - Gazdaság - Jön a visszamenőleges 35%-os adó
Na ez az amit kérni is felesleges volt Svájctól, mert úgyse fogják kiadni az adatokat.
Na ez az amit kérni is felesleges volt Svájctól, mert úgyse fogják kiadni az adatokat.
Volt már rá eset, hogy kiadtak adatokat a magyar államnak is. Szóval nem most történne ilyen először.
jól írta redoubtable, ezt a magyar média közölte, a "semleges" közmédia
megkérdeztek egy adószakértőt is, kb. ez volt a válasz:
ha a teljes EU, USA, arab államok együttesen nyomást gyakorolnának Svájcra,
akkor "talán" esélyes lenne, hogy kiadják ezeket az adatokat :)
Évekkel ezelőtt olvastam. Nem tudom pontosan hol, de nem jellemző rám, hogy bulvárt olvasnék. USA-nak is adtak már ki adatokat, ezt valószínű a HVG-ben olvastam, de nem vennék rá mérget. Természetesen terrorveszély volt az indok. Már Svájc se az a hú, de független, mint volt egykor. Az ENSZ-be is belépett. Nem azt mondom, hogy Pistike hivatalnok ír egy levelet, hogy kéne XY adatai és minden svájci bank, azonnal küldi, hanem azt, hogy volt már példa arra, hogy adtak ki.
Ráadásul, ha kicsit belegondolunk a nagy svájci biztosító cégeknek, amik egyben bankok is, sem érdekük összerúgni államilag a port egy jelentős befolyású kormánnyal. Itt inkább USA-ra gondolok, akik szeretnek számlákban vájkálni.
svájc abból él, hogy diktátorok, terroristák, fegyverkereskedők, politikai gazemberek pénzét forgatja. LOL magyarországi kiadás
Itt elek egy ideje, es igen valoban kiadjak az adatokat.
Egy brit kollegam mar keresztul is ment a proceduran
Itt elek egy ideje, es igen valoban kiadjak az adatokat.
Egy brit kollegam mar keresztul is ment a proceduran