Mittudomén. Küldött mondjuk a mailcímedre egy FB címet.
jah pmet akartam írni
de akk adj egy skype / e-mail vagy vmi címet ide pls
Szerintetek számít valamit egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál hogy a teremből egyből nemzetközi utalással utalsz le vagy MB-n netelleren keresztül?
"Szerintetek számít valamit egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál hogy a teremből egyből nemzetközi utalással utalsz le vagy MB-n netelleren keresztül?"
Nagyon jó kérdés !
Ha azt veszem hogy 8 pókeres ellen van már lassan 1 éve vizsgálat, ennek már ki kellett volna derülnie. Valamelyik pro beírhatná ha tud valamit, netpénztárcák kiadták az adatokat vagy sem ?
sztem meg hülyeség
aki nagyobb összeget keres pókeren az úgysem hazai számlára utalja mb-n, netelleren keresztül
ha meg csak 1-2 millát keresel egy évben akkor nem kell vagyonosodási vizsgálattól parázni
btw NAV honnan tudna mb, neteller számládról?
aki sok lét akaszt tleg aligha tartja itthon a pénzt, de neten meg hülyeség nagy pénzt tárolni hosszútávon, Nem kamatozik, fel is törhetik...
csak kíváncsiságból: hol tartják szerinted?
csak kíváncsiságból: hol tartják szerinted?
svájci bankszámláról kap infót az apeh (nemrég volt erről valami hír), meg amúgy sem annyira olcsó ott egy számla szerintem, hogy egy átlag regulárnak megérje.
a panamai bankokról viszont mondjuk még nem hallottam, kíváncsi vagyok, igaz-e a dolog, mennyire komplikált oda pénzt kihelyezni, mennyi a fenntartása, stb.