Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

Maxxxika
Válasz naná hogy kommentjére
2012. dec. 11. 22:20

Mittudomén. Küldött mondjuk a mailcímedre egy FB címet.

thechickennn
2012. dec. 12. 10:21

jah pmet akartam írni

thechickennn
2012. dec. 12. 10:22

de akk adj egy skype / e-mail vagy vmi címet ide pls

koviii
2012. dec. 12. 16:13

Szerintetek számít valamit egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál hogy a teremből egyből nemzetközi utalással utalsz le vagy MB-n netelleren keresztül?

easyke
2012. dec. 12. 18:41

"Szerintetek számít valamit egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál hogy a teremből egyből nemzetközi utalással utalsz le vagy MB-n netelleren keresztül?"

Nagyon jó kérdés !
Ha azt veszem hogy 8 pókeres ellen van már lassan 1 éve vizsgálat, ennek már ki kellett volna derülnie. Valamelyik pro beírhatná ha tud valamit, netpénztárcák kiadták az adatokat vagy sem ?

fatass
2012. dec. 12. 19:26

sztem meg hülyeség
aki nagyobb összeget keres pókeren az úgysem hazai számlára utalja mb-n, netelleren keresztül
ha meg csak 1-2 millát keresel egy évben akkor nem kell vagyonosodási vizsgálattól parázni
btw NAV honnan tudna mb, neteller számládról?

koviii
2012. dec. 12. 20:03

aki sok lét akaszt tleg aligha tartja itthon a pénzt, de neten meg hülyeség nagy pénzt tárolni hosszútávon, Nem kamatozik, fel is törhetik...

Wasp
Válasz koviii kommentjére
2012. dec. 12. 20:52

csak kíváncsiságból: hol tartják szerinted?

redoubtable
Válasz Wasp kommentjére
2012. dec. 12. 20:56

csak kíváncsiságból: hol tartják szerinted?

akinek van esze az panamai, gibraltári, svájci, monacoi bankban.

Wasp
Válasz redoubtable kommentjére
2012. dec. 13. 9:54

svájci bankszámláról kap infót az apeh (nemrég volt erről valami hír), meg amúgy sem annyira olcsó ott egy számla szerintem, hogy egy átlag regulárnak megérje.

a panamai bankokról viszont mondjuk még nem hallottam, kíváncsi vagyok, igaz-e a dolog, mennyire komplikált oda pénzt kihelyezni, mennyi a fenntartása, stb.

Élő ügyfélszolgálat