Dehogy vallottam be. Csak mivel kértem,h csinálják meg a bevallást (ezt bárki kérheti), megtalálták a bankszámlámon a 2 kiló feletti utalást és azt jövedelemnek vették. De a kisebb kiutalásokat akkor milrt nem, ezt nem értem?!
Dehogy vallottam be. Csak mivel kértem,h csinálják meg a bevallást (ezt bárki kérheti), megtalálták a bankszámlámon a 2 kiló feletti utalást és azt jövedelemnek vették. De a kisebb kiutalásokat akkor milrt nem, ezt nem értem?!
Persze! Hagy számolgassanak, én az ilyen dolgokra egy percet is sajnálok.
hatalmas öngól :S
Nem kicsit fail :D De alapvetően az is hatalmas ostobaság, hogy a magyar bankszámlájára utalta ki a pókeres pénzeket.
Ez a kérdés engem is foglalkoztat, ha valaki tudja, írja le legyen szíves! :)
szerk: dupla, bocs.
Ha Netellerre vagy Skrillre küldöd a pénzt a teremből, majd a Netelleres/Skrilles kártyával pénzt veszel fel egy hazai ATM-ből akkor rejtve marad a pénzed a NAV előtt? Én úgytom, hogy nem.
Nyilván lenyomozható. De kb. mint egy turista,aki itt vesz fel pénzt.Nem hiszem,hogy valaki ezzel szöszölne, durván el vannak ám havazva...(illetve az sem tudom,hogy az aktuális bank,aminek az atméből veszed a zsét,mennyi ideig tárolja ezeket)