Nyilván lenyomozható. De kb. mint egy turista,aki itt vesz fel pénzt.Nem hiszem,hogy valaki ezzel szöszölne, durván el vannak ám havazva...(illetve az sem tudom,hogy az aktuális bank,aminek az atméből veszed a zsét,mennyi ideig tárolja ezeket)
Rejtve marad, az ATM csak számokat rögzít neveket nem ne aggodjatok havi par száz k miatt
Rejtve marad, az ATM csak számokat rögzít neveket nem ne aggodjatok havi par száz k miatt
akk igényeljünk MB kártyát,és meg is van oldva?
mennyi idő,míg azt elbírálják/kiküldik?
akk igényeljünk MB kártyát,és meg is van oldva?
mennyi idő,míg azt elbírálják/kiküldik?
Egy jó barátom kérdezte meg konkrétan az ATM -et üzemeltető céget, mire ők azt válaszolták hogy egy kódot jegyez meg az ATM, viszont arra nincs kapacitása, hogy nevet meg ilyeneket is megjegyezzen.
Szóval amíg nem 5millió plusszos tételeket veszel le minden hónapban évekig, addig aggódni nem kell.
"Naivitás azt hinni, hogy a MB leendő kártyájának, vagy a Neteller kártya használatának nincs nyoma a magyar bankrendszerben.
A belföldi kártyatranzakciók mindegyike egy Magyarországon monopolhelyzetben levő társaságon keresztül kerül végrehajtásra, bármilyen kártyát használsz.
Ez a cég, a GBC elszámolóház , minden tud a pénzügyeidről.
Ha pl. be akarsz fizetni egy pókerterembe, a terem ettől a cégtől kérdezi meg, hogy van-e fedezet a kártyádon. A bankoddal közvetlenül semmilyen kapcsolatban nem áll. Egy ATM-es pénzkivételnél, kártyás vásárlásnál ugyanez történik, bármilyen kártyát használsz.
Szerinted ha az APEH-et érdekelné a pénzügyi helyzeted, hová fordulna először?"
"Naivitás azt hinni, hogy a MB leendő kártyájának, vagy a Neteller kártya használatának nincs nyoma a magyar bankrendszerben.
A belföldi kártyatranzakciók mindegyike egy Magyarországon monopolhelyzetben levő társaságon keresztül kerül végrehajtásra, bármilyen kártyát használsz.
Ez a cég, a GBC elszámolóház , minden tud a pénzügyeidről.
Ha pl. be akarsz fizetni egy pókerterembe, a terem ettől a cégtől kérdezi meg, hogy van-e fedezet a kártyádon. A bankoddal közvetlenül semmilyen kapcsolatban nem áll. Egy ATM-es pénzkivételnél, kártyás vásárlásnál ugyanez történik, bármilyen kártyát használsz.
Szerinted ha az APEH-et érdekelné a pénzügyi helyzeted, hová fordulna először?"
[QUOTE=bia89;524853]Konkrét nav vizsgálatot tudok , ahol senkit nem érdekelt az mb re netellerre kivett pénz, csak ami bankszámlára ment.[/
ez így van...nekem volt vagyonosodásim(nem kártya miatt),mb-és pénzek nem érdekelték őket(nem is látták).
Az összes magyar bankba lekérdték az adataim,otp-re utaltam ki egyszer 400.k,és 300k-et.na az már érdekelte őket:)
Kaptam is 13,5mill büntetést eltitkolt jövedelem miatt,persze nem csak a kártya pénzek miatt...
unreal...