tehát akkor az biztos, hogy a MB az nem számit magyarnak annak ellenére hogy egy cib bankba fizetünk be?
Stop. Amíg az MB virtuális számlán van pénzed, addig az nem jelenik meg a magyar bankrendszerben. De amint kiutalod magyar bankszámlára, kártyára, egyből.
Persze, eddig nem kötözködtek ha jól tudom senkivel, de az ördög nem alszik, a költségvetésnek meg extra pénz kell :)
lehet ilyet csinálni csak ugy?
mer akkor mondjuk megcsinálod az unicreditnél, aztán azoknak mindenhol ingyenes a pénzfelvét :)
tökre megérné..
lehet ilyet csinálni csak ugy?
mer akkor mondjuk megcsinálod az unicreditnél, aztán azoknak mindenhol ingyenes a pénzfelvét :)
tökre megérné..
az oké, de a bank a lényeg, vagy az hogy hol van, mer az nemmind1 :)
szal ha tökmind1, hogy ausztria vagy magyarország, csak unicredit.. akkor hülyeséget irtam, de ezt nemtudom igy van e :)
és egy magyar simán nyithat külföldön számlát magának?
köszi. nemtudtam hogy van ilyen topic..
elolvasom :)
az oké, de a bank a lényeg, vagy az hogy hol van, mer az nemmind1 :)
szal ha tökmind1, hogy ausztria vagy magyarország, csak unicredit.. akkor hülyeséget irtam, de ezt nemtudom igy van e :)
és egy magyar simán nyithat külföldön számlát magának?
Sajnos nem találtam meg azt a topikot ahol a külföldi számláról van szó ezért ide teszem be (azért annyira nem üt el a fórumtémától)
http://www.fn.hu/ado/20080805/apeh_szeme_mindent_lat/
"Nem marad titokban az adóhivatal előtt az sem, ha valaki külföldre, illetve külföldön utalgat pénzeket, köszönhetően az APEH más országok adóhivatalaival való kapcsolatainak. Az adóhatóság „rálát” az ingatlan- és gépjárműnyilvántartásra, képes átlátni bárki teljes vagyoni és pénzügyi helyzetét."
Ez az idézet amin elgondolkoztam hogyha esetleg Ausztriában nyit vki számlát akkor az még nem feltátlenül lehet ezek szerint biztonságos mert az osztrák adóhivatal is simán kikérheti a bnaktól a pénzforgalmat meg mindent?
Sajnos nem találtam meg azt a topikot ahol a külföldi számláról van szó ezért ide teszem be (azért annyira nem üt el a fórumtémától)
Az APEH szeme mindent lát - FN.hu
"Nem marad titokban az adóhivatal előtt az sem, ha valaki külföldre, illetve külföldön utalgat pénzeket, köszönhetően az APEH más országok adóhivatalaival való kapcsolatainak. Az adóhatóság „rálát” az ingatlan- és gépjárműnyilvántartásra, képes átlátni bárki teljes vagyoni és pénzügyi helyzetét."
Ez az idézet amin elgondolkoztam hogyha esetleg Ausztriában nyit vki számlát akkor az még nem feltátlenül lehet ezek szerint biztonságos mert az osztrák adóhivatal is simán kikérheti a bnaktól a pénzforgalmat meg mindent?