Egyes járások munkaügyi központjaiban van lehetőség idén max 2M vissza nem térítendő és 1M visszatérítendő támogatásra pályázni, ami a legalább 30 napja regisztrált álláskeresők vállalkozóvá válását támogatja. Vannak megkötések, de sokaknak érdekes lehet, pl pókerdollár beváltásra.
Egyes járások munkaügyi központjaiban van lehetőség idén max 2M vissza nem térítendő és 1M visszatérítendő támogatásra pályázni, ami a legalább 30 napja regisztrált álláskeresők vállalkozóvá válását támogatja. Vannak megkötések, de sokaknak érdekes lehet, pl pókerdollár beváltásra.
Nem értem, bemegyek ,hogy rosszul vált a skrill és adnak 1m-et? :rolleyes:
Vagy hogy jön ide a pokerdollár beváltása?
Nem értem, bemegyek ,hogy rosszul vált a skrill és adnak 1m-et? :rolleyes:
Vagy hogy jön ide a pokerdollár beváltása?
Legális?
Sziasztok! A valódi pénzzel játszott online póker legális ma Magyarországon? Nem találtam erre vonatkozó jogszabályt, és szeretnék elkezdeni játszani.
nem tök mindegy neked? amíg eljutsz a laperősségek ismeretétől olyan szintre hogy pénzt is lássál a dologból még 50-szer változhat a jogszabály.
nem tök mindegy neked? amíg eljutsz a laperősségek ismeretétől olyan szintre hogy pénzt is lássál a dologból még 50-szer változhat a jogszabály.
nem fog annyit beszórni hogy jöjjön a magyar department of igazságszolgáltatás és lehúzza a rólót, ettől nem kell tartani. :cool:
Srácok, akkor legális, vagy nem? :D
Amíg be nem tiltják.