Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

fLeSs
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 2. 17:27

NAV - A mag ez már elavult az SZJA is 15% szval hogy néz ki most perpillanat valaki aki képben van esetleg?

Az áramfogyasztás leírható költségként? :confused: Számla van róla. :))

Btw az EHO 27%-os mértéke nevetséges. Ha SZJA 16 + EHO 5 lenne akkor azt mondom OK.

WINAMAXDONK
Válasz naná hogy kommentjére
2017. okt. 2. 23:04

Egyetértek , de 10% költségelszámolás + az EHOt csak a jövedelem 78%ból számolják. Elvileg most csökkent az Eho 22%ra de a jövedelem 82%-t veszik csak jó lenne tisztába tenni . "Anyósom" amugy könyvelő csak ugye melegek vagyunk nem egyszerü de szombaton lehet h segitséget kérek.

csiga19794
2017. okt. 3. 5:54

Akkor környékezd meg az apóst!

OldRknight
2017. okt. 3. 11:56

Hal isten az angliai koltozesnek legalabb annyi haszna volt hogy itt nincs semmifele ado a pokernyeremenyen :)

Otthon viszont kabare.

Wild500
2017. okt. 3. 16:53

Simán kiutalhatod bankszámlára, azt nem b*szogatnak? Megyek Angliába :D

OldRknight
Válasz Wild500 kommentjére
2017. okt. 3. 17:33

Mivel licencelt az osszes itt szolgaltato terem, kiutalod es kesz. Teljesen adomentes.

csiga19794
Válasz OldRknight kommentjére
2017. okt. 4. 16:50

Hal isten az angliai koltozesnek legalabb annyi haszna volt hogy itt nincs semmifele ado a pokernyeremenyen :)

Otthon viszont kabare.

Felsőzerge Anglia melyik részén helyezkedik el pontosan?:)

OldRknight
Válasz csiga19794 kommentjére
2017. okt. 4. 17:40

Huh most realizaltam hol lakok a beiras szerint. Jo reszeg lehettem mikor ezt beirtam, de valoszinuleg azota se jozanodtam ki. Mondjuk ezzel az allapottal nem vagyok itt egyedul :)

van Gerwen
Válasz OldRknight kommentjére
2017. okt. 4. 18:21

Huh most realizaltam hol lakok a beiras szerint. Jo reszeg lehettem mikor ezt beirtam, de valoszinuleg azota se jozanodtam ki. Mondjuk ezzel az allapottal nem vagyok itt egyedul :)

Ajaj, ezzel ugye nem rám akartál burkoltan utalni? :rolleyes:

pobyka
Válasz Wild500 kommentjére
2017. okt. 4. 23:09

En mikor Londonba laktam, megnyertem a 9k-t 3$ SPIN en semmi nem volt belole, kiutaltam mindet bankszamlara, azota se szoltak pedig volt mar 3 eve is

Élő ügyfélszolgálat