Ajaj, ezzel ugye nem rám akartál burkoltan utalni? :rolleyes:
Sziasztok!
Mennyire gáz, ha korábban volt munka jövedelmem, amiből vontak le adót, most pedig nullás bevallást adok be?
Felhívtam ma egyébként a 1819-es Nav számot, ott azt mondták, hogy a szolgáltató adózik, és csak egy igazolás kell a nyereményről. A PS support meg azt mondja, hogy a játékosnak kell ezt intéznie. Hogy van ez?
Licenszelt teremből származott bevételről valóban nem kéne, de mivel ilyen nincs, a többi teremben nyert pénzt is le kéne.
A NAV-ot akkor érdekli a nullás jövedelmed ha extrémen költesz mellette. Ha nincs hivatalos költésed akkor a kutyát nem érdekel
Szóval nevemen lévő kocsi, lakás, ilyesmi?
Világ körüli útra se mennék, de jó helyeken kapisgálsz :)
Vikiéknek ez kis pálya ha nincs rosszakaród ami kizárt nyugodtan lehet leszedegetni Magyar bankszámlára is. Én 1x levettem 3 millkót balek módon egybe de nem volt gond. Azóta sem sikerült nyernem :)) Sajnos ennek már 10 éve
valaki fel tudna világositani mi az állás 2019ben?
valaki fel tudna világositani mi az állás 2019ben?
adózás
Sziasztok!
Ebben a nagy karanténban kártyáztam egy picit online és sikerült is nyernem egy keveset. Az lenne a kérdésem, hogy hogy működik ennek az adózása most?
Illetve olvastam itt, hogy van, aki Skrill számlára utalja a nyereményét. Ebben az esetben el lehet kerülni az adózást? Persze nem ez a célom, csak nem vagyok képben a törvényi háttérrel, ezért kérem a segítségeteket. :confused:
Sziasztok!
Ebben a nagy karanténban kártyáztam egy picit online és sikerült is nyernem egy keveset. Az lenne a kérdésem, hogy hogy működik ennek az adózása most?
Illetve olvastam itt, hogy van, aki Skrill számlára utalja a nyereményét. Ebben az esetben el lehet kerülni az adózást? Persze nem ez a célom, csak nem vagyok képben a törvényi háttérrel, ezért kérem a segítségeteket. :confused: