Thx a jó tanácsokat Bumbanas. Nekem a netellerrel semmi problémám csak esélytelen a gmailes címem azért írtam hogy ne írja senki hogy hogy tudnám a gépen előkeresni stb. de azért arra válaszoljon vki ha tud hogy most akkor problem a nem azonos email cím vagy nem köszi.
Na ebbe már nem tudok segíteni, hogy probléma lehet e.
Nekem van egy olyan termem ahol nem egyezik a terembe használt email-em a netelleresével. Gond nélkül jönnek a cash outok a netellerre. Nem is értem, hogy miért kéne egyeznie.
Idézet inen:Neteller gyakori kérdések
"Neteller gyakori kérdések:
Van-e jelentősége annak, hogy milyen e-mail címet adok meg regisztrációkor?
Annyi jelentősége van, hogy vannak olyan pókertermek és kaszinók, ahol csak akkor tudsz NETELLER-rel fizetni, illetve oda pénzt kikérni, ha a NETELLER-es e-mail címed és a teremben regisztrált e-mail címed megegyezik. Célszerű éppen ezért a pókeres/kaszinós dolgokra használt e-mail címedet megadni NETELLER számla nyitásakor."
Tehát szerintem para az emailcím valaki segitsen please.
Egy kis friss Nektek
Napi Gazdaság
Ha esetleg nyerek, és esetleg cash out van, nehogy már adózzak...
Informatikában jártasak: van olyan technikai eszköz, amely nem megkerülhető, és ténylegesen blokkolható velük a termek elérése?
"Állami monopólium" - aha... És a BWIN-es reklámok + PS + Party....a tévében? Hmmm???
Hogy jön ez akkor össze? Én elhiszem hogy nagy lóvét lehet lesápolni azzal, ha megadóztatják, de könyörgöm, az adózott fizetésemből arra költök, amire akarok. Ha esetleg nyerek, és esetleg cash out van, nehogy már adózzak...
persze, de nem hiszem, hogy egy jó külföldi számlával ne lenne elkerülhető. Nem állok azon a szinten, hogy havi több ezer dolláros nyereményeim legyenek, de amennyiben elérem ezt a szintet, biztos kihagyom belőle a magyar bankokat, így nincs tranzakciós nyoma, az apeh meg baszhatja. Nem hiszem, hogy jelenleg más lenne a gyakorlat.